Скандално! Крум с продуцент Юзеир Юзеиров

Юзеир Юзеиров (ОТОМАН) притежава българска телевизия

Хит Мюзик Продакшън претърпя промени, които не бяха оповестени официално от фирмата. Доскоро тя е със съсобственик Йорданчо Василкоски – Оцко, продуцент и композитор.

През лятото обаче същият напуска компанията и основава, заедно със съпругата си и изпълнителка Християна Тотева, Хит микс мюзик ООД. Всички тези данни са видими в Търговския регистър.

Така изпълнителите, които имат договори с Хит Мюзик Продакшън – сред които хитовите Крум и Лорена, осъмват с нови началници.

За тях не се шуми и говори нищо, но Хит Мюзик Продакшън притежава и медия – телевизия Hit Mix Channel, включена в пакетите на повечето оператори. ЗАСЕГА излъчва поп-фолк, но… има ли опасност от „радикална“ промяна?

Никой не се ровил и не е опитал да установи повече за новия собственик – Юзеир Дениз. Но статия на вестник Дневник (пълно копие тук) осветлява истината, а тя може да се окаже скандална.

Юзеир Дениз всъщност е Юзеир Юзеиров. Както е видно от статията на Дневник, същият е известен и като Росен Йорданов. Управител на Хит Мюзик Продакшън е Евелина Кабова – дама, която често е замесена в бизнес конфигурации с Юзеир Дениз – Юзеир Юзеиров – Росен Йорданов. Това например е видно тук или тук.

Наскоро Крум дава интервю, в което съмнително делово говори за промените във фирмата-продуцент. А когато е запитан кой е новият собственик, максимално бързо и с нежелание за обстоятелства произнася Юзеир Дениз. Това провокира да проверим повече по темата.

Къде се крие най-голямата опасност? Търговски регистър сочи, че понастоящем Хит Мюзик Продакшън е единствената собственост на Юзеир Дениз. Човекът, който „започва да се занимава и с религиозна дейност като става известен под името Юзеир Юзеиров, след опита си да учреди мюсюлманска партия ОТОМАН, чиято регистрация бе отказана от съда.“ – по информацията от „Дневник“.

А сега да помислим как тематичността на дадена медия може да претърпи пълна промяна за минути. Да, Юзеир Юзеиров вече притежава телевизия в България, и тя се разпространява от всички големи оператори.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 декември 2017 г.