Скандал между Илиана Беновска и Дарина Павлова в България търси талант + видео

Илиана Беновска влиза в остър конфликт с Иво Сиромахов и Дарина Павлова. Членовете на журито си разменят остри реплики по време на третото резултатно шоу в „България търси талант”

За първи път Дарина, Ники, Илиана и Иво не успяха да стигнат до консенсус и оставиха решението на публиката

bTV излъчи третото резултатно шоу в четвъртия сезон на „България търси талант”. То премина под знака на много сълзи за участниците и най-вече на размяна на критики и неприятни реплики между членовете на журито.

Участниците, които продължават към финала са деца – събралият най-много зрителски гласове  бийтбоксър Леон Петков и извънземните деца от “Tapia Dance House”, които отстраниха  гайдарски състав „Диньо Маринов”.

До този резултат, обаче, се стигна след поредица от скандали и неприятна размяна на думи сред журито. Дарина и Иво застанаха на страната на варненци, а Илиана и Ники на малчуганите от София. За първи път този сезон в действие влезе правилото, че при равен резултат след гласуването на журито на финал отива участникът, класиран на второ място от зрителите.

Всичко започна от качването на сцената на леля Мария, която се яви на същинските кастинги на шоуто тази година. Нейното присъствие още тогава породи конфликт сред членовете на журито. В крайна сметка и въпреки, че не продължи напред в шоуто, на леля Мария й бе даден втори шанс да покаже дали нейните песни са изкуство или не.

В понеделник вечерта тя и Иво Сиромахов представиха своя „сингъл”, който предизвика остра реакция от страна на Илиана Беновска. „Гневният лъв”, както А.Кадиев определи журналистката, заяви след изявата на леля Мария и Иво: „Вашето незнам как може да се нарече поезия. За мен това е цинизъм, пошлост. Нямате право, ние също, да адмирираме подобни словеса… Свободата на словото не означава словоблудство, злоупотреба с ценностите, с идеалите. Свободата на словото е красота”. Иво Сиромахов пък определи коментара на Илиана като „завист”.

Все още афектирана от събитията Илиана продължи да говори по темата и във финалните минути на шоуто, когато трябваше да вземе решение кого да подкрепи. Това доведе до размяна на остри реплики между двете дами в журито. След като Дарина не издържа и призова Илиана най-после да даде своя вот, журналистката реагира с думите – „Аз имам право да изразя мнението си, а не да робувам на щампата, на която може би ти робуваш”.

„Избери си друг формат да проповядваш” – контрира Дарина.  „Аз имам свой формат. Занимавам се с политика” – отвърна русокосата дама, което предизвика Дарина до краен предел и тя отговори – „Затова не ти е мястото тук.”

Дали страстите между членовете на журито ще продължат да се разгорещяват, зрителите на bTV ще видят тази неделя от 20.00 часа.

Гледай видео записи от шоуто онлайн – тук или тук

Галерия от епизода –

Коментари (1)

Публикувано в на 5 май 2015 г.