Синът на Тони Стораро подписа с конкурентната „Пайнер“


От миналата седмица Фики вече официално е артист-изпълнител на „Пайнер“, потвърди PR-ът на музикалната компания Любо Костадинов.

Синът на Тони Стораро дебютира на сцената на поп-фолка в дует с именития си баща, който е част от каталога на конкурентната „Диапазон рекърдс“. Няколко месеца по-късно Галена от „Пайнер“ го покани за свой сценичен партньор в песента „Кой“, превърнала се в тотален хит.

Галена и Фики триумфираха с дуетната си песен по време на концерта на телевизия „Планета“ в зала 1 на НДК миналия ноември, а публиката изригна в бурни аплодисменти за фолк звездата и талантливия младеж. Фики е ученик в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ с профил Поп и джаз пеене, но звездата му изгря с поп-фолк и по всичко личи, че ще продължи да радва феновете на тази музика.

Той бе сред избраните петима млади таланти, които пяха на олимпийските и параолимпийските игри в Лондон през лятото на 2012 година като част от вокалния ансамбъл „Гласовете на младежката музика“, който се включи в церемониите и събитията, съпътстващи световното спортно събитие, пише Signal.bg.

Първото си участие на клубната сцена като изпълнител на „Пайнер“ Фики ще направи на 22 януари в пловдивски клуб, където ще се изяви заедно с Галин. До края на седмицата двамата ще имат още една съвместна изява, насрочена за събота в Стара Загора. В четвъртък пък в клуба на Константин – Plazza Dance, е самостоятелното участие на талнтливия младеж на софийска сцена.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 януари 2014 г.