Синът на Стефан Данаилов и майка му – бай, Брадър! /+видео/

Влади Данаилов и Ирен Кривошиева са третите изгонени от VIP Brother 2012

Бони получи шестица на изпита по история с Иван Гарелов

 Ирен и Влади получиха само 22.1% от позитивния зрителски вот и станаха третите изгонени от VIP Brother. В “Училище за звезди” личното предизвикателство за двамата бе да се срещнат с деца лишени от родителска грижа в дома в Драгалевци, където Влади вдъхна надежда на децата. За Ирен това се оказа истинско изпитание и тя призна, че преживяването я убива, защото знае, че проблемът със сираците “няма оправяне”. Според нея едно дете с този старт има много малък шанс да навакса пропуснатото от родителите.

Влади смята, че домът за деца, лишени от родителска грижа е “раят на земята, защото е пълен с ангели”. След срещата Владо написа откровено писмо до баща си, което зрителите чуха в Big Brother Live.

 Текст на писмото на Влади до баща му, Стефан Данаилов:

“Обичам те татко! Ти си велико дете на Бог, радвай се на голямата си душа и сърце. Извинявай за всичко, дето съм ти причинил, не съм искал да те нараня. Следвам си сърцето винаги. Аз съм във великата любов – светлината на Бог. Ела да се обичаме завинаги. Имам само едно желание – да си добре, да си лек и винаги пълен с любов, надежда, блаженство и радост. Да знаеш дълбоко в теб, че те обичам. Не държа камъни от миналото, аз те разбирам – изборите ти, трудностите и винаги съм усещал любовта ти. Бъди лек, обичам те! Бог в теб, с теб и аз съм с теб винаги”.

След като прочете писмото в Изповедалнята, Влади обясни, че иска баща му винаги да знае, че го обича и да не се притеснява от него и неговото същестуване. В откровен разговор в Къщата Ирен признава, че е извела Влади от България, когато той е бил на 1 година, за да не пречи на семейството на Стефан Данаилов и по тази причина е била 22 години в изгнание в САЩ. Със сълзи на очи Ирен обясни на Влади, че според нея той таи обида към баща си, тъй като двамата не са се виждали с години и Влади има усещането, че е бил изоставен от биологичния си баща.

Мисията на Бони тази седмица бе да научи три урока по история, като за целта прекара един ден в частна столична гимназия. Тя се справи блестящо със задачата и успя да отговори на почти всички въпроси, зададени от журналиста Иван Гарелов, който бе впечатлен от нейния напредък. Докато се „обучаваше” в частната гимназия обаче, Бони не успя да отговори правилно от кой век е 1208 година. Според нея това е 12 век.

VIP Brother реши да провокира Ники Сървайвъра с тема, изключително важна за него – за достойнството и отношението му към ромите. Ники изкара цяла смяна с работници, които почистват улиците в София, за да види как си изкарват парите с честен труд.

Видимо напрегнат, Николай се появи в ромската махала с работен костюм на хората от чистотата и коментира, че от това по-надолу няма.  Според него именно Бони трябва да носи отговорност за етническото напрежения в Къщата. След работния ден Ники бе поканен в дома на Вальо, един от работниците, и трябваше да сготви за цялото му семейство.

Гости на Ники Кънчев в студиото на живото предаване бяха Софи Маринова и Катето Евро, които подкрепиха Бони. Ники беше защитаван от кмета на Каварна Цонко Цонев и Ивайло Караньотов. За Ирен и Владо се застъпиха Капка Сидерова и бабата на Влади, адвокат Кривошиева.

Изгонването на „две в едно“ – Кривошиева и Данаилов съвпада със „звездното им участие“ в Баш Бай Брадър, барабар с Мариана Попова:

Видео запис от епизода с изгонването на Владимир Данаилов и майка му:
Vip Брадър 08.10.12 Част 1
Vip Брадър 08.10.12 Част 2
Vip Брадър 08.10.12 Част 3
Vip Брадър 08.10.12 Част 4
Vip Брадър 08.10.12 Част 5

Vip Брадър (късно издание) 08.10.12

Коментари (0)

Публикувано в на 9 октомври 2012 г.