Синът на Салвадор Дали по bTV: Аз съм Катрин Деньов! с онлайн видео и снимки

Синът на Салвадор Дали по bTV: Аз съм Катрин Деньов!


„НепознатиТЕ” откриха сина на Салвадор Дали

bTV показва сензационна среща с наследника на испанския художник в имение край Рим

„Аз съм синът на Гала и Дали. На някои, които правят милиони от картините на баща ми, това не им е приятно, но това е истината”, казва в сензационно интервю пред журналиста Георги Тошев Хосе Ван Рой Дали – мъжът, който твърди, че е единственият наследник на гениалния испански художник. Тази неделя, 29 януари, от 15.00 часа зрителите на bTV ще видят историята на Дали-младши във филма на Георги Тошев, оператора Виктор Попов и продуцента Румяна Цанчева „Тайният син на Дали”. Срещата на Хосе Ван Рой Дали с българския екип се случва край Рим в имението, където той живее днес.

Хосе е артист, художник и писател. Той не обича излишния шум, рядко дава интервюта. Наскоро издаде автобиографична книга, в която подробно чрез спомени и снимки доказва, че той е тайният син на Гала и Дали. 70-годишният мъж прие българския екип, за да даде ексклузивно интервю по повод сензационните разкрития за живота на Дали. Той посреща българския екип с типичното за баща му ексцентрично поведение и думите:„Добре дошли! Аз съм Катрин Деньов!” За първи път зрителите ще видят уникални снимки, доказващи тезата, че Салвадор Дали е имал син.

Защо години наред е бил крит, кой не иска Хосе да е наследник на милионите, завещани от баща му, и какви са били отношенията през годините на гения с единствения му наследник, ще разберат само зрителите на „НепознатиТЕ”.

„Моята история е необикновена. Не ми беше лесно да я разкажа и в книгата. Когато аз съм се родил, родителите ми дори не бяха официално женени. Майка ми беше избягала от първия си съпруг. От него имаше дъщеря, Сесил, тогава на девет години. Той явно й изневеряваше. Намираше си 19-годишни момичета и ги представяше като свои годеници”, разказва Дали-младши за майка си Гала. Той си спомня как докато спи, баща му се вмъква в детската му стая в Испания. „Не помня точно дали с газова лампа или свещ в ръка, която държеше близо до лицето си. Дърпаше ми одеялото, облещваше очи срещу мен и казваше: “Аз съм дявол, имах рога и те станаха мустаци, и ще те отведа с мен”.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 26 януари 2012 г.