Синът на Боби Михайлов, Ники: Искам си наше момиче! с онлайн видео и снимки

Синът на Боби Михайлов, Ники: Искам си наше момиче!

Ники Михайлов – истината за семейството, кариерата и любовта

На 21 март ( понеделник) Иван и Андрей посрещнаха в студиото на вечерното си шоу сина на Боби Михайлов, привлекателния вратар на Националния ни отбор по футбол и холандския „Твенте” – Ники Михайлов. Двамата водещи разговаряха с госта си за семейството му, кариерата и любовта.

Синът на един от най-добрите вратари на България сподели, че от малък е свикнал с нападките към него, че е „момчето на татко”. „В крайна сметка аз пазя на врата, нито баща ми, нито дядо ми!” – обясни националът. Михайлов заяви, че се чувства щастлив и горд с фамилията си.

Футболистът призна, че баща му е най-близкият му приятел и е за него и майка и баща. След раздялата с майка му, Боби Михайлов го отгледал с помощта на дядо му, за което Ники изрази огромната си благодарност към него от ефира на „Шоуто на Иван и Андрей”. За Мария Петрова Ники каза само хубави думи. „Тя е страхотна жена, допълва баща ми, тя е добра, позитивна, енергична!” – описа той втората си майка.

За личния си живот националът бе искрен като призна, че не обича да е сам и ако срещне жената за него определено е готов и за деца. Идеалната си спътница в живота привлекателният вратар описа така:

„Да бъде сериозна, да знае какво иска от живота, да има достойнство, да цени и себе си и мен, да е красива, но не е необходимо да е известна!”.

Футболистът определено не е запленен от холандските момичета. „За мен българските жени са най-красивите! Искам си наше момиче!” – заяви утвърдително един от най-желаните ергени у нас.

Ники Михайлов подчерта, че в момента има не момиче, а истинска жена до себе си. Чаровникът описа половинката в живота си като „мила, добричка, но понякога твърде груба”.

Пазителят на коженото кълбо сподели, че не пуши и никога не е пушил. Не може да пие повече от една чаша вино за разпускане след тежък мач. В момента вратарят през 3 дена има мачове и няма възможност да излиза по заведения, затова е несериозно да го определят като „плейбой”.

Ники заяви, че за него темата за бившата му приятелка Николета Лозанова и Валери Божинов е отдавна приключена и това е една затворена страница от живота му. Той официално помоли да престанат да ги свързват, защото отдавна нямат нищо общо.

За предстоящия мач на България с Швейцария националът ни каза: „Ще бъде много тежък мач! Швейцария е много добър отбор, а ние не сме в уникална форма!”. Ники Михайлов призова: „Феновете да ни подкрепят, а ние ще дадем каквото можем!”.

Студиото на вечерното шоу озари и една от най-коментираните риалити звезди у нас – Зара. Тя бе при Иван и Андрей, за да сподели подробности около 5-месечния си престой в САЩ, за да учи актьорско майсторство, или по-точно актьорска игра за кино.

„Актриса ставаш с много труд, а не с диплома!” – заяви бъдещата актриса.

Зара отрече бизнесменът Христо Сираков да е заплатил за обучението й. Тя призна, че бившият й любим й е предложил помощ, но не е той човекът. Брадърката описа Сираков като „голяма шматка”, но и като голяма нейна любов.

Сега в живота на Зара има нов герой, този път по-младичък и българин, разкри тя.

На въпрос кога ще й писне да се снима гола, Зара отвърна смело: „Когато на хората им писне да ме гледат гола!”. Риалити звездата заяви, че прави такъв тип фотосесия за втори път в живота си. Искала да е нещо чисто, светло и семпло и определено не го прави за пари.

В края на април Зара заминава за Кения като доброволец. Ще обучава от бебенца до 12-13-годишни деца на английски език като някои от тях са родени с вируса на СПИН. Брадърката обясни, че се захваща с това предизвикателство, за да види дали е способна да вдъхне живот на хора, които имат нужда от това.

Зара с радост оповести, че сватбата на сестра й е на 7 април. Сега Теодора се чувствала значително по-добре, след като едва не загуби живота си в катастрофа.

Зара се разплака при спомена за инцидента, но сподели, че никога не е спирала да вярва, че сестра й ще се оправи. „Много неща преосмислих тогава! Имам нужда да виждам нещата от другата страна, за да съм на земята!” – поразсъждава тя.

Зара отправи апел към всички хора да подхождат с повече любов и усмивка, а не с интригантство и злоба.

„Шоуто на Иван и Андрей”  – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !

Ники Михайлов – 01, Шоуто на Иван и Андрей, 21 март 2011

Ники Михайлов – 02, Шоуто на Иван и Андрей, 21 март 2011

Риалити звездата Зара, Шоуто на Иван и Андрей, 21 март 2011

Снимки: Явор Иванов                        

Коментари (0)

Публикувано в на 23 март 2011 г.