Синът и съпругата на Гого от Тоника проговориха – видео

„Гого толкова ме обичаше, че ме измами – накара ме да изляза от стаята, за да почине“. Това сподели пред bTV Ева Найденова, съпруга на починалия Георги Найденов – Гого от „Тоника“. Пред Петя Дикова тя бе категорична, че най-тежкият момент за нея била диагнозата на мъжа й. „Знам кое предизвика тази болест, но няма да кажа“, допълни тя.

На емблемата от „Тоника“ първоначално бе поставената диагноза синдром на ЛАС – латерална амиотрофична склероза. По-късно се оказа, че може би е сгрешена и айтозлията страда от лаймска болест.

Певицата разказа за нещо трудно обяснимо, предвещало трагедията. Вкъщи имали огромна кристална награда, която те спечелили от музикален фестивал в полския град Сопот. Купата тежала около 30 килограма. Един ден, съвсем ненадейно, сякаш от нищото, се счупил капакът й. Малко след това Гого се разболял. А после съвсем мистериозно изчезнала основата на тежката кристална купа. „Тя не може да се дематериализира току-така“, коментира Ева.

„Ти вярваш ли в такива неща, в чужди някакви намеси?“, попита я Дикова. „Това, че са невидими за нас, не значи, че не съществуват“, отговори й Ева.

Ева и останалите трима от „Тоника“ – Милица, Ралица и Драго бяха категорични, че заради паметта на Гого ще продължат да пеят, да бъдат заедно и да радват почитателите им. Ева сподели, че в последните месеци, когато Гого вече не можел да говори, си пишели в една тетрадка. Веднъж тя се разплакала, а той й написал: „Не плачи! Пей!“.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Синът на певеца пък гостува при Карбовски по ТВ7. Излъчено бе изпълнение, в което наследникът пее хит на „Тоника“. Митко Найденов разказа, че според него в смъртта на баща му е намесено паранормалното.

Гледай видео запис от предаването онлайн

По инфо на VsekiDen.com

Коментари (0)

Публикувано в на 27 януари 2014 г.