Симона Пейчева печели „И аз го мога“ + видео

Симона Пейчева е големият победител в „И аз го мога”

„Достоен финал на един страхотен сезон!”- заключи журито, което се изненадваше номер след номер по време на големия финал на шоуто за предизвикателства „И аз го мога” по Нова. Тримата съдии споделиха, че всеки един е израснал много за периода от три месеца, но всеки път успява да ги учуди повече и повече с демонстрираните умения. Строгите и справедливи членове на журито не скриха, че въпреки професионализма на участниците, Яна Маринова и Симона Пейчева се представиха блестящо при всяко едно предизвикателство този сезон. Финалната битка беше между двете дами, а Симона Пейчева грабна голямата награда с по-малко от един процент разлика.

Като последно предизвикателство Симона изпълни номер на кокили заедно с Петко Димитров. „Едно от най-върховните изпълнения този сезон!”- заключи журито, а Ники Кънчев призна, че е очаквал много, но никога не си е представял чак такова грандиозно представление. Яна Маринова и Жана Брейчева изпълниха блестяща въздушна акробатика, която журито определи като „въздушно обяснение в любов”.

Останалите номера, които гледахме на финала на предаването бяха изпълнения в стил „Като две капки вода”, в което Поли Генова беше Лили Иванова, а Ники Георгиев– Майкъл Джексън. Камен Воденичаров и Иван Звездев танцуваха украинска полка, а Елен Колева и Алфредо Торес се представиха като огнени гаучоси. Нежната третина от журито Елена Петрова също показа, че го може и изпълни зашеметяваща въздушна акробатика на обръч.

Преди да стане ясен първият победител в „И аз го мога”, участниците изпълниха групова хореография и показаха, че преди всичко това шоу е било забавление и урок за тях.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2015 г.