Силвия Петкова в Откраднат живот еп. 21, 22, 23, 24 от 03, 04, 05, 06.04.2018

Силвия Петкова се бори за живота на детето си в новите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“

Калин попада в бездната на отчаянието, а семейство Мазови се опитва да излезе от мрежите на Ваня

Актрисата Силвия Петкова, позната от поредица български сериали и филмите „Лов на дребни хищници“ и „Никой“ ще бъде част от звездния каст на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък по NOVA. „В предстоящите епизоди зрителите ще видят Силвия в ролята на бременна пациентка със сериозен медицински проблем. Тя ще бъде изправена буквално пред избора – спасяване на своя живот или на бъдещото си дете. Как ще се справят с тази ситуацията лекарите от МБАЛ ‚Св. Кирил“, феновете ще разберат до броени дни“, загатват сценаристите на хитовия български медицински сериал.

Тази седмица болката и трудните решения в спешното отделение ще ескалират до критичен момент за ключовите герои. Калин ще попадне в бездната на отчаянието, която ще го подтикне към антидепресанти и отбягване на най-близките. Доцент Мазов ще разбере, че единственият начин да спаси бъдещето си с доктор Хинова е да играе по правилата на Ваня. Компромисът обаче няма да бъде вариант за Лора, която ще вземе категорични решения за семейството. Тони ще потърси отговор от Зорница, а разговорът им ще предизвика ново сътресение в любовния триъгълник и сложните отношения на Огнянова с братята Ковачеви. Сестра Жекова ще направи всичко възможно да отдалечи доктор Тасев от Ина в името на спокойствието в болничното отделение.

Какви ще бъдат развръзките в любовните отношения на героите? Ще получи ли Калин надеждата и подкрепата, от която се нуждае? – феновете ще разберат в предстоящите епизоди на „Откраднат живот: Критична точка“ от вторник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис онлайн – тук, тук или тук

Епизод 21 от 3 април – Хинова напуска „Свети Кирил“

Емоциите около бременността на Ваня ще дойдат в повече на Хинова. Тя продължава да не подозира какво се случва и е убедена, че отношенията със съпруга ѝ са приключили окончателно. Това ще я накара да отиде при Евгения с молба да преустанови договора си с болницата. Ще напусне ли Хинова „Свети Кирил“?

Междувременно шантажът на Ваня продължава. Тя споделя на Мазов, че винаги е знаела, че нещата между тях ще се получат и е направила план за бъдещето им. Това признание ще шокира доцента и той ще помоли Кръстева за съвет. Ще му допадне ли обаче това, което ще му каже тя?

Епизод 22 от 4 април – Тежък медицински случай в „Откраднат живот: Критична точка“

Труден избор предстои за пациент в „Свети Кирил“. В болницата ще приемат бременна жена (в ролята актрисата Силвия Петкова) с тежка диагноза. Тя ще бъде изправена пред най-трудната дилема в живота си – дали да запази себе си или да избере живота на бебето си.

Междувременно драматичната сага с Мазови продължава с пълна сила. Ваня ще опита да съблазни Стефан и Лора ще стане свидетел на неприятната сцена. Ще бъде ли това последната капка, която ще накара Хинова да прекрати отношенията си с Мазов?

Калин пък ще бъде все по-отчаян, че никога няма да проходи. Наталия ще опита да го разведри, но ще успее ли?

Коментари (1)

Публикувано в на 3 април 2018 г.