Силвия Петкова и Матия Сбраджа актьори в „Под прикритие“ 5 с онлайн видео и снимки

Силвия Петкова и Матия Сбраджа актьори в „Под прикритие“ 5

Силвия Петкова е поредната изкусителка в „Под прикритие“ по БНТ1. Актрисата от театър „София“ е фаталната жена в последния сезон на крими сериала по БНТ1.

Бившата изгора на Калин Врачански ще има двусмислена роля – като на всяка мацка в стила на Джеймс Бонд. Би трябвало да е детектив, но това никак няма да й попречи да завърти на пръста си мъжете в историята. Ако ще има тайна любов, може да бъде и с Бойко Кръстанов, новото ченге в редиците на родната мафия.

Силвия доста по-често от театралните си колежки снима и в чужди продукции. Тя се разписа в холандския „Райската компания“, предложението на кралските кинаджии в дългия списък на кандидат оскарите за чуждестранно заглавие.

Кръстанов също се харесва на европейците. Той има главна роля в ирландската крими поредица Red Rock, където играе хърватин. Там снима със световни звезди – от „Игра на тронове“ и „Смело сърце“. Той обаче ги е „светнал“, че и у нас си партнира с мастит участник в „Игра на тронове“ – Захари Бахаров.

Снимките на „Под прикритие“ се въртят на бързи обороти главно в София. Очакваме финалните епизоди в края на януари.

Един от най-популярните италиански актьори Матия Сбраджа пристигна у нас. Той беше в страната ни малко повече от 24 часа, за да участва в новия сезон на “Под прикритие”.

Сбраджа кацна на летището в София в четвъртък вечерта, а в петък сутринта беше на снимачната площадка. Той не за първи път работи с българи – една от най-запомнящите му се роли е във филма на Мел Гибсън “Страстите Христови”, в който Христо Шопов беше в образа на Пилат Понтийски, а Христо Живков беше Йоан – един от учениците на Исус. В драмата Сбраджа изигра могъщият главен свещеник Каяфа, който настоява Христос да бъде осъден на смърт.

Самият Матия е израснал в актьорско семейство – баща му Джанкарло е един от големите театрални артисти на Италия, а майка му, Есмералда Русполи, играе в “Авантюрата” на Микеланджело Антониони, “Ромео и Жулиета” на Франко Дзефирели и много други. Матия си е партнирал със звезди като Шарън Стоун, Кейт Бланшет, Джордж Клуни, Джан Мария Волонте, Алберто Сорди, Лаура Антонели.

Той е поредната чужда звезда, която участва в кримисериала на БНТ. В миналия сезон сюжетът дори отведе действието извън границите на страната ни, като част от екипа беше в Истанбул за снимки с турския актьор Мехмет Юлай.

Инфо: Вестник Стандарт и вестник 24 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 20 декември 2015 г.