Сиана от „Стъклен дом“ (Радина Кърджилова) грабва кино награда!


Хората се чудят как Стефан Данаилов е отслабнал толкова много

Трогателно признание получи младата звезда от сериала „Стъклен домРадина Кърджилова. Тя стана първия носител на новоучредената награда на името на първата българска киноартистка – Мара Нонинска, информира bTV Новините.

Цяло съзвездие актьори от любимия сериал „Стъклен дом“ акостира в Борован, където е родена звездата от първия български филм „Българан е галант“ Мара Нонинска-Миятева. Сто години след първата прожекция местната общественост учреди награда в чест на своята съгражданка и отличи с нея младата надежда на родното кино Радина Кърджилова. Приза връчи друга звезда от „Стъклен дом“ – Стефан Данаилов.

„От сърце й желая много такива мигове, разбира се, те стават с много работа, дарба и шанс”, каза Стефан Данаилов.

Развълнувани от срещата с публиката бяха и другите звезди от „Стъклен дом“ – Краси Ранков и Елена Петрова:

„Мисля, че е прекрасно, че хората оценяват това, което правим”, споделя Елена Петрова. Краси Ранков добави, че публиката на „Стъклен дом“ е спонтанна. „Харесва ни, навсякъде срещаме такива добронамерени погледи”, каза актьорът.

Добронамерената публика обаче не пропусна освен да се сдобие с автографи от любимците си и да се поинтересува как е отслабнал толкова Стефан Данаилов и как се подбират тоалетите на актьорите в „Стъклен дом„.

„Аз искам само да ви кажа, че играя с мои тоалети, да не се тревожите”, разкри Стефан Данаилов.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.