Щерката на Кичка 100 дни без марихуана, да се напием! с онлайн видео и снимки

Щерката на Кичка 100 дни без марихуана, да се напием!

Дъщерята на Кичка Бодурова в нон-стоп купон – пуши трева, пие, не работи

Дъщерята на Кичка Бодурова вече се е запознала с пороците и разюздания живот. Често публикува свои снимки във „Фейсбук“, които разказват истории за запои, татуировки и непрестанен купон.

Последният изблик на Кристи в мрежата е: „От 100 дни съм без марихуана и съм много щастлива. Мисля, че трябва да излезем и да се напием“.

Момичето, което живее в САЩ от години, носи фамилията на баща си – Зарпас, а приятелите й в чужбина я определят като безспирна купонджийка. Тя е израснала в богаташки квартал в Лас Вегас, без да й липсва нищо.
Кристи живее в охолство, благодарение на натрупаното състояние от баща й. Щерката на Бодурова си позволява непрестанни забавления и живее живот като на звезда от ранга на Бритни Спиърс, пише „168 часа“.

Двете си приличат по много неща – денонощен купон, обилно количество татуировки, скандализиращи снимки. Но се различават по това, че американката с български произход не работи нищо.

Тя е единствено дете на Кичка, която в момента се подвизава в риалити шоуто „Музикална академия“ и непрекъснато се възмущава от това как младите пиели и пушели до ранни зори. Певицата вече няколко пъти изтъкна, че държи на възпитанието и добрите обноски, но явно е забравила да каже, че дъщеря й много прилича на новобранците в академията.

Името на дъщерята на Кичка се изписва „Christie Zarpas“. По търсене в Гугъл се оказва, че основният й профил във Фейсбук наскоро е изтрит. Палавницата обаче е разкрила нов адрес – https://www.facebook.com/christiee.zed

По инфо на агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.