„Ще се срамуваш ли, ако наричат децата ти циганчета?“ – Истината за нас!

Съвременните Ромео и Жулиета са следващите участници в „Истината за нас”

Темата за смесените бракове и предразсъдъците за първи път в шоуто

В неделя вечер шоуто, в което кандидат-младоженци си задават неудобни въпроси преди да сключат брак, ще ни срещне с историята на Данчо и Савка.

Двойката е заедно от година и десет месеца, а основен проблем във взаимоотношенията на двамата е етническата принадлежност на Савка.

Майката на Данчо е по-консервативна и трудно приема ромския произход на годеницата му. От друга страна, като най-малко дете във фамилията, по традиция Савка трябва да остане при родителите си и да се грижи за тях. Дали Данчо ще се съгласи да стане „заврян зет”, склонна ли е майка му да преглътне факта, че внуците й ще са със смесена кръв, как се чувства Савка в цялата ситуация и какви са нейните страхове – зрителите ще видят в неделя вечер точно в 22:30 часа по Нова ТВ.

Темата за смесените бракове, неодобрението, предразсъдъците и табутата, с които се сблъскват партньорите от различни етноси, пожелали да се обвържат,  ще постави „Истината за нас”. Един от най-откровените и емоционални телевизионни формати ще ни представи съвременните Ромео и Жулиета, които въпреки отрицателната тенденциозна нагласа, дръзват да изкарат на показ любовта си.  В студиото ще бъдат майката на Данчо и негов приятел, както и по-голямата сестра на Савка заедно със съпруга си.

„Мислиш ли, че съм мъж под чехъл” и „Някога говорила ли си на цигански, за да не разбера какво казваш?” – са някои от въпросите, които тревожат 31-годишният мениджър на строителни обекти от Пирдоп.

Неговата мотивация да участва в „Истината за нас” е резултат от решението му да разбере дали Савка го обича толкова силно, колкото той самият нея.

22-годишната студентка от Златица пък е избрала да се яви пред детектора на лъжата, за да разбере дали избраникът й е точният мъж, с който да продължи живота си.

„Ще се срамуваш ли, ако наричат децата ти циганчета?” и „Обичаш ли ме толкова, че да станеш „заврян зет”? са питанията, чиито отговори иска да знае Савка.

Коментари (0)

Публикувано в на 23 октомври 2010 г.