Щастливци вдигат сватба по БГ Радио – 10 x 10 x 10 снимки и видео!


Мария и Петър си казаха “ДА” по в най-българския радиоефир и на най-хубавата дата!

На 10. 10. 2010 г. – една от най-желаните дати за сключване на граждански брак през този живот, Мария Иванова и Петър Христов от София си казаха заветното “ДА” в ефир и пред цяла България благодарение на БГ РАДИО. Медията направи специалния им ден истински неповторим след като именно те бяха избрани чрез томбола да са младоженците и излъчи пряко събитието в ефира си.

Мария и Петър се венчаха в студиото на БГ РАДИО в неделя с най-искрения свидетел – тримесечния им син Мартин и цяла България чу сватбените им клетви в ефир.

Звездните гости на радиосватбата на Мария и ПетърДони и Нети и Марияна Векилска и Симо Колев, пожелаха на младоженците винаги да гледат в една посока и винаги да намират време един за друг.

Специални пожелания към младоженците отправиха също Йордан Караджов, Васил Найденов и главният редактор на сп. „StoryГалина Чолакова. А също и – Калин Вельов, Графа, Любо Нейков и Искрен Пецов!

Мария и Петър цял ден приемаха поздравления от родителите си, най-близките си приятели, от развълнувания екип на БГ РАДИО, който ги изпраща и на любовен уикенд в луксозен хотел в Банско, и разбира се – от длъжностното лице г-жа Куни Николова от “Радостни обреди” към Столична Община, която направи брака им валиден и пред българския закон.

Младоженците, кумовете и Куни:

Първият сватбен танц на новото семейство също се случи в ефира на БГ РАДИО и беше на златната българска песен на Силвия Кацарова и Васил Найденов “Огън от любов”.

***

Припомняме, че имената на Мария и Петър бяха изтеглени чрез томбола. Победителите в промоцията на БГ РАДИО “Кажи Да” са с номер 91 от общо 155 регистрирали се двойки, които обявиха желанието си да сключат граждански брак в ефира на любимото радио.

Щастливото семейство са двойка от година и половина и имат син – Мартин, на три месеца. Петър е сервизен инженер, а Мария в момента е в майчинство – и двамата са на 29 години. Решението да се оженят са взели още преди седем месеца, но така и не са успели да планират сватбата.

Ето какво написаха Мария и Петър на БГ РАДИО: „Искаме да сключим брак в ефира на БГ РАДИО, за да споделим щастието и радостта си с цяла България. И тъй като нямахме възможност да го направим по-рано, се надяваме да го осъществим чрез БГ РАДИО. А и сме късметлии и знаем, че ще ни изтеглите :)“

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2010 г.