Шоколадовият сладур DJ Ricky Ricardo пилее хормони в ID Club

We Love DJs продължава с DJ RICKY RICARDO

Лондонският DJ Ricky Ricardo е поредният гостуващ майстор на пулта в серията партита We Love DJs на ID Club София.

Рики Рикардо ще миксира на 30 април – петък, а партито с негово участие е озаглавено Colour Fabric – израз на идеята за „нощ на цветовете” и олицетворение на нестандартни дизайнерски решения.

Всеки месец We Love DJs ни среща с едни от най-изявените и диджеи от световната сцена. Досега поредицата доведе сред приятелите и гостите на ID Club София „диригенти” на клубния живот от Италия, Испания, САЩ и други държави.

DJ Ricky Ricardo стартира кариерата си на пулта в прочутия и бляскав клуб Shadow Lounge в лондонския квартал Сохо. Достатъчно бързо цветнокожият британец става любимец на клубната публика и печели привилегията да бъде един от избраните диджеи за отбелязване на старта на Too 2 Much серията от партита в Revue Bar в Лондон. Различното парти добива популярност и влиза в топлистата на нощния живот със своя декадентски стил и цветна тълпа.

След поредицата успешни събития, Ricky Ricardo попада в полезрението на някои от големите лондонски промоутъри, а неговият фънки, секси и повдигащ настроението електро звук кара феновете да изпаднат в екстаз.

Ricky Ricardo е и постоянно гостуващ диджей в един от най-модните барове в Лондон – Kaz Bar. Преди няколко месеца британецът с афро корени беше главно действащо лице на Future партито в световноизвестния Club Coliseum.

Коментари (0)

Публикувано в на 28 април 2010 г.