Шокирай се вкъщи: акценти в програмата на Zone Reality за ноември с онлайн видео и снимки

Шокирай се вкъщи: акценти в програмата на Zone Reality за ноември

Очаквай по Zone Reality през ноември 2009:

НОВА ПОРЕДИЦА: БЪРЗА РЕАКЦИЯ
От 2 до 23 ноември, двойни епизоди, всеки понеделник, 21:10 ч.
(Повторение, 1:00 ч.)

Линейките на „Бърза помощ” към болница ”Сейнт Джон” отразяват модерния облик на спешната медицинска помощ в Оукланд. Снабдени с медицински средства и карани от най-добрите специалисти-парамедици, те са създадени да отговарят моментално и да пристигат първи при сериозни и мащабни спешни случаи. Тази нова поредица от десет епизода представя ежедневието на парамедиците от екипите на спешната помощ в техните усилия да спасяват живота на обикновените новозеландски граждани в домовете им, на работните им места и на улицата.

НОВИ ЕПИЗОДИ: КРИМИНАЛНИ ИСТОРИИ
От 7 до 21 ноември, всяка събота, 22:05 ч.
(Повторение, 2:05 ч.)

„Криминални истории” е документална поредица, която хроникира някои от най-интригуващите престъпления в историята. Предаването отвежда зрителите зад кулисите при разследването им заедно с хората, които участват в това, като същевременно разбулва задълбочените, изобретателни техники, използвани при разкриване на случаите.

НОВИТЕ ЕПИЗОДИ:

Една мразовита сутрин в Швеция, Александра Фосмо, съпругата на пастор Хелге Фосмо, била намерена застреляна в леглото. Скоро след това бившата им бавачка Сара Свенсон направила самопризнания. Въпреки това следователите заподозрели, че има още нещо в тази история. Текстови съобщения разкрили, че пасторът имал връзка с бавачката и доказали, че той я е подтикнал да убие съпругата му.

През ноември, 1996 г. Реймънд Колин изчезнал от дома си в Тиминс, Онтарио. Когато дни по-късно е открито тялото му в покрит със сняг товарен автомобил, намиращ се в центъра на града, полицията в Тиминс нямала друг избор освен да разкрие няколко разисквани вероятни заподозрени. Но полицаите напипали следите на убийците, проследявайки друго убийство, този път в южната част на Онтарио. Съдействието между двете полицейски управления довело до ареста и осъждането на Робин Грейвс и Уейн Джоунс.

Стабилността на разказа на Ерика Де Нардо пред съседите и полицията, как домът й е бил разбит и майка й и брат й – убити от албански гангстери, започнала да се разклаща вследствие на по-подробно полицейско разследване. След като намират физически доказателства, опровергаващи думите й, полицаите я отвеждат в ареста, и откриват ужасен план, който завършва с планираното убийство на семейството на Ерика от нея и приятеля й.

СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ: ИСТИНСКИ ГЕРОИ
Всяка делнична вечер през ноември, двойни епизоди, 22:15 ч.

Zone Reality посвещава делничните вечери през ноември на смелите хора, които поставят живота и благоденствието на другите на първо място.

Специалната програма включва премиерните епизоди на „Бърза реакция”, както и епизоди от поредиците „Да намериш и спасиш” (на снимката горе), „Пожар 000”, „Служба за рибата и дивеча” и „Да спасиш дете”.

СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ: Неразгадани тайни
От 23 ноември, всяка делнична вечер, двойни епизоди, 22:10 ч.

„Неразгадани тайни” отправя поглед към въпросите без отговори за срещи с НЛО, преживявания на косъм от смъртта, случки с духове, свръхсетивни усещания, житни кръгове, левитация, окултизъм, прераждане и редица други паранормални явления.

Тези разследвания ще ни отведат на световно известни места като Бермудския триъгълник, Стоунхендж, Розуел, египетските пирамиди и много други.

Всеки епизод на „Неразгадани тайни” разговаря директно с хората, засегнати лично от тези събития, докато експерти в областта на паранормалното си служат с най-модерни техники за разкриване на вероятния източник на всяка загадка.

СПЕЦИАЛНО СЪБИТИЕ: ДЕТЕКТИВИ ЕКСТРАСЕНСИ
Всяка неделя през ноември, двойни епизоди, 23:20 ч.

Най-известните британски екстрасенси използват своите свръхсетивни способности, за да разгадаят неразрешени криминални случаи в първата оригинална поредица на Zone Reality – „Детективи екстрасенси”.

Поредицата провежда истински екстрасенски разследвания за загадъчни убийства и случаи на изчезване, използвайки уникалните способности на Колин Фрай, Тони Стокуел и забележителната дама – медиум и екстрасенс – Ти Джей Хигс. Те ще се заемат със забравени от полицията и пресата криминални случаи и ще се опитат да влязат в контакт с жертвите, за да се доберат до улики.

В основата на всеки едночасов епизод е една детективска история със семейства, търсещи отговори на мистериите около преждевременната смърт на своите близки.

Колин Фрай казва: „Хората, за които гадаем, вече са преживели най-лошото, което може да им се случи. Те искат и имат нужда да узнаят истината, независимо колко е ужасна. Ако можем да им кажем, че всичко е приключило бързо или безболезнено, това би могло да облекчи част от мъката им и да им помогне да продължат напред.”

Детективите екстрасенси не получават никаква информация за жертвите преди да се срещнат със семействата или да гадаят по снимки и лични вещи. В хода на поредицата те ще използват много от тайните си умения, които са развили в работата си с полицията, като например да влязат в ролята на жертвата.

Съвместна продукция с телевизионната компания IPM, „Детективи екстрасенси” е първата оригинална продукция, възложена от Zone Reality.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2009 г.