Шок в „Женени от пръв поглед-финалът“ + видео

Шокиращи признания и неочаквани обрати в „Женени от пръв поглед-финалът”

Участниците и експертите дават отговори на всички въпроси

„Може би най-критичният момент за всяка една от двойките е когато експериментът приключи. До тогава те са свикнали всичко да се случва със страхотно темпо и когато камерите угаснат, сякаш животът им започва да върви много бавно и те обръщат много повече внимание на половинката си и качествата й”- така продуцентът на предаването Витомир Саръиванов коментира периода след експеримента и неговото влияние върху участниците.

В петък от 21 часа ще разберем какво се е случи между тях три месеца след края на експеримента. Шестимата участници ще гостуват в студиото на „Женени от пръв поглед”, където ще разкажат за обратите в живота им, а някои от истините, които ще споделят, са меко казано шокиращи.

Експертите на предаването също ще присъстват и заедно с участниците ще дадат отговор на много  въпроси. Съумяха ли да запазят връзката си и след края на експеримента Антония и Атанас, Стефан и Светлана? Бременна ли е някоя от тях? Виждат ли се още Георги и Гергана или имат нови половинки в живота? Как се отрази славата и изписаното в медиите на шестимата младоженци? Защо Георги обвинява експертите за провала на брака си? Тези и още много други въпроси ще намерят своите отговори в петък от 21 часа в „Женени от пръв поглед-финалът”.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук

Снимки от епизода –

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2015 г.