Шок! Емилия наскоро разбра кога е родена!

След като се запознава с информацията, певицата вече празнува на две дати

Ден преди да отпразнува своя рожден ден, навръх първа пролет, пред камерите на „Автограф“ по Планета ТВ застава Емилия. Певицата споделя, че е в много добро настроение, защото след студената зима вече усеща първия полъх на пролетта и се радва, че нейната майка й е дала живот точно през този красив сезон.

Преди няколко години майката на певицата й разкрива, че всъщност нейната рождена дата е 22 март. Но тъй като се е появила на бял свят в 01.30 ч сутринта, а тогава смяната на акушерките и целия лекарски екип е била до 24 ч., са записали бебето Емилия на 21 март. Дали това е объркало съдбата на Емилия или пък е спомогнало тя да бъде благосклонна към нея, ще разберете от певицата в новия брой на „Автограф“.

Едно е сигурно – откакто е запозната с този факт, изпълнителката празнува и на 21-ви, и на 22-ри март. Тази година Емилия не е планирала шумно парти с приятели и колеги, а ще отбележи празника в компанията на нейното семейство – любимия й мъж Коко и сина й Иван.

Певицата разкрива, че много скоро тримата ще заминат за кратка почивка в чужбина, където ще заведат малкия Иван в увеселителен парк с безброй атракции. „Това ще бъде най-незабравимото нещо, което аз мога да видя в неговите очи. Това ще ми бъде и най-големият подарък – да усетя радостта му. Няма нищо по-хубаво“.

Емилия разкрива, че е записала нова балада със заглавие „Ако си звезда“ по текст на Стефан Илчев и музика на Артан Кастрати. „Песента е много тъжна, стил „Емилия”. При мен баладите някак си се получават от само себе си и оставят трайна следа. Смятам, че с тази песен ще впечатля всички, които ме обичат и харесват баладите ми“.

Дали Емилия е доволна от наградата, която спечели за албума „Смелите си имат всичко“ и в какви отношения е с колежката си Анелия ще научите в новия брой на „Автограф“.

Инфо и снимка: Planeta.TV

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 29 март 2013 г.