Шофьорът на баба Ванга проговаря

„Денят отблизо” с Мира представя неразказана история за баба Ванга

„Денят отблизо” с Мира започва уикенда с топ новина – откриха планета от диаманти! Ученият Христо Колев ще обясни колко струва и можем ли да си вземем късче от нея.

Тема в предаването е и „Изкуство ли е да свириш на улицата и може ли да се живее от него?” Тази седмица „Близки срещи от астрален вид” изправят една срещу друга журналиста Светла Петрова и певицата Весела Нейнски. И още: близка среща с жената, която цяло лято гаси пожари, вместо да лежи на плажа – Тихомира Методиева.

Къде да отидете, какво да видите и какво да очаквате през почивните дни и предстоящата седмица – очаквайте новите предложения в рубриката „Хубаво е да видите”.

В края на предаването зрителите ще научат една неразказана история – историята за Баба Ванга от човека, който е бил до нея 18 години – нейният шофьор.

 

В неделя предаването ще излъчи втората част от завладяващата среща с най-близкия човек на баба Ванга.

Фермерът Илия Пчеларов ще отговори на въпроса „Защо пчелите започнаха да правят цветен мед?Кои са багатурите и защо е този зов към завръщане в миналото. Може ли в 21 век да живеем сякаш сме прабългари? Пазителите на българската история ще покажат някои от техниките за оцеляване с помощта на старите методи в съвременна България.

Рубриката „Хубаво е да видите” ще разкаже повече за спортното събитие на годината и коя е театралната постановка, за която всички говорят. А колко силно жилят скорпионите, ще разберете от астралните близнаци певците Сантра и Любо.

Гледайте „Денят отблизо” с Мира, всяка събота и неделя от 11 до 12 часа

Коментари (0)

Публикувано в на 19 октомври 2012 г.