Шести сезон на сериала „Престъпни намерения“ започва по Fox Crime


„Престъпни намерения” (Criminal Minds), шести сезон, oт 22-ри септември, всеки четвъртък от 22:00 ч. – премиера за България по Fox Crime

Когато разследването стига до задънена улица, агентите от ФБР се обръщат към едни по-специални техни колеги. Отделът за „Анализ на поведението“ е елитен екип от агенти, които анализират едни от най-извратените престъпни умове, така че да могат да предвидят следващите им стъпки и да ги спрат навреме.

Докато повечето детективи разследват уликите на местопрестъплението, то специалистите се опитват да разгадаят типа човек, който ги е извършил и така ограничават значително кръга на заподозрените. За да направят профил на извършителите, те се опитват да разберат какво се е случило в съзнанието им, в момента на престъплението, но също така какви са социалният статус и личен живот на престъпниците.

Шеф на отдела е специален агент Джейсън Гидиън, най-добрият профайлър във ФБР. В екипа му има специалисти в различни насоки, като всеки допринася за работата си не само с професионален ум, но понякога и с личен опит.

Сериалът е номиниран за награда Еми.

Актьорски състав:

Джо Мантеня – Дейвид Роси
Томас Гибсън – Аарон Хотчнър
Пейгът Брюстър – Емили Прентис
Шимар Мур – Дерек Морган
Матю Грей Гъблър – Д-р Спенсър Рийд
Кирстен Вангснес – Пенелопе Гарсия

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.