Шести сезон на LOST е тук – очаква те от 19 април по AXN!

Премиера – от 19 април, всеки понеделник от 21:00 ч.
LOST – ИЗГУБЕНИ
драматичен мистъри сериал, САЩ, 2009
6 сезон
с Матю Фокс, Еванджелин Лили, Навийн Андрюс, Джош Холоуей, Тери О’Куин

И още видео в очакване на LOST 6: https://www.youtube.com/view_play_list?p=6F49AB7E5415C88A

След катастрофата на полет 815 на Океаник Еър 48 човека са принудени да оцеляват на привидно самотен Остров. Скоро те разбират, че не са сами, а „Другите“ обитатели на Острова не са най-благоразположените хора на света.

В началото на шестия сезон Джак, Сойер, Кейт, Хърли, Джин, Саид и Майлс оцеляват, след като Джулиет детонира бомбата. Свестявайки се те разбират, че са се „върнали“, станция „Лебед“ е вече построена и имплозията, която Дезмънд предизвика, е настъпила. Сойер напада Джак и крещейки, че ги е върнал обратно, там от където са започнали, а Джулиет е мъртва, защото той е сгрешил. Под развалините на станция „Лебед”се чуват виковете на Джулиет. Сойер се опитва да я спаси, но тя издъхва в ръцете му, опитвайки се да му каже нещо важно. По-късно Сойер принуждава Майлс да използва способностите си да разговаря със скоро починали хора и да му предаде последните думи на Джулиет. След като Майлс прави необходимото, казва на Сойер, че с последните си думи Джулиет е искала да му каже, че са успели.

В шестия сезон предстои разкриване на едни от най-големите загадки и мистерии в сериала, сред които същността на Чудовището „Черният дим”, статуята с четирите пръста на Таурт, самоличността на скелетите в пещерата, както и още много други. Създателите и продуцентите на сериала обещават, че в последния шести сезон ще бъдат дадени отговори на всичко възникнали въпроси от старта на сериала през 2005 г.

Коментари (0)

Публикувано в на 11 април 2010 г.