Шест сестри еп. 8, 9, 10, 11, 12 от 05, 06, 07, 08, 09.02.2018

Денем работничка, нощем певица (05-и февруари)

Франсиска праща съобщение по Мерседитас на Габриел, че приема да пее в Амбигу. София отива при Елиса и двете приятелки се сдобряват.

Сестрите Силва решават да отидат на работа в семейната фабрика, за да могат да доставят навреме поръчката, която ще спаси фабрика Силва от фалит. Задача, която няма да бъде лесна, тъй като сестрите трябва да съчетаят тази нова професия с оживения социален живот, който се очаква да водят дамите от тяхната класа.

Родолфо посещава ненадейно Бланка и тъй като я няма вкъщи, решава да я почака. Налага се Мерседитас да го излъже, за да не разбере, че работи във фабриката. Междувременно опитът за прелъстяване на Елиса със Салвадор продължава, за изненада на Диана, която неправилно интерпретира намеренията на Салвадор.

И след отказа на Франсиска да пее в Амбигу, Габриел намира решение, което не е в полза на Силва. Но шестте сестри не са единствените, които пазят тайна.

Мерседитас разваля една от роклите на Диана и прави всичко възможно да я поправи, задача, която няма да се окаже толкова лесна, колкото първоначално е мислила.

От друга страна, Петра успява да убеди мъжа си да даде шанс на сестрите и да се върне на работа.

Кристобал отново спасява Бланка (06-и февруари)

Франсиска решава да се яви на прослушването в Амбигу, но не иска да я разпознаят. Селия й й предлага да носи маска и да се представи за хубавата Маргарита.

От своя страна, в стремежа си да поеме собствеността на компанията, дон Рикардо предлага на Салвадор бизнес с несигурни резултати. Заплашва го, че ако не подкрепи стачката във фабриката, ще разгласи на всички за финансовите му проблеми.

Родолфо и майка му разпитват Бланка какво е правила през деня и за да не бъде разкрита, Кристобал измисля, че Бланка и сестрите й са помагали на децата от приюта. Бъдещата булка наблюдава озадачено как подготовката за сватбата й става все по-скъпа.

Сестрите Силва продължават да работят усилено, за да доставят навреме поръчката, която ще им позволи да преодолеят фалита на семейния бизнес.

Доня Долорес е приготвила изненада за Бланка – булото от нейната сватба. Дон Рикардо кара Салвадор да допусне „грешка“ и така да се сдобие с фабриката.

Салвадор настоява да говори с бащата на сестрите Силва.

За да ускори производството и по този начин да спечели малко повече време, Селия настоява да използва сложна фабрична машина с неприятни последствия.

Каролина разбира, че Силва са я излъгали с платовете (07-и февруари)

Франсиска се представя като хубавата Маргарита на кастинга, организиран в Амбигу, за да намерят новата певица на кафенето.

Елиса иска да се срещне сама със Салвадор, без да разбере сестра й Диана.

По настояване на Салвадор да се свърже с Дон Фернандо, Диана разработва план, така че този невъзможен разговор да може да се осъществи, без никакво подозрение да бъде повдигнато.

Кристобал лекува лошо ранения Мигел и съобщава, че травмата е сериозна.

Каролина се изправя пред Силва, защото се чувства измамена с последната поръчка на тъкани.

Обзета от чувство за вина, Петра настоява да каже на нейния годеник, че тя е причината за инцидента, който е застрашил живота му.

Мигел решава да съди фабрика Силва (08-и февруари)

Напрежението между Бланка и Доня Долорес продължава, поради нарастващото значение, което придобива бъдещата сватба на Силва. Родолфо трябва да подкрепи една от двете и окончателното му решение ще изненада Бланка.

Селия изпреварва Петра и поема отговорността за инцидента.

За отмъщение на това, че го уволниха, Хесус ще се опита да убеди приятеля си Мигел да издаде фабриката за инцидента.

Бланка търси начини да намали високите разходи за сватбата си, без да събужда подозренията на вечно контролиращата Доня Долорес. Сватбената рокля на майка й става едно от възможните решения.

Чужда на всички проблеми, Елиса подготвя план да се срещне сама със Салвадор и праща фалшиво писмо сестра си Диана.

Адела и Бланка измислят как да поправят проядената от молците сватбена рокля на майка им.

Елиса остава насаме със Салвадор и той й казва да не си прави илюзии. В яростта си, младото момиче му казва, че Диана го лъже и баща им никога няма да му се обади.

Мигел решава да съди фабрика Силва заради инцидента с ръката си.

Габриел е бесен на родителите си, че не са изслушали Франсиска.

Салвадор изисква от Диана да разбере цялата истина за баща й (09-и февруари)

Диана разбира, че Салвадор не е получил съобщението й и му се извинява.

Механикът открива причината за развалената машина – липсват части, а това не става на магия. Той уверява Бенхамин, че някой саботира фабриката.

Що се отнася до Елиса, най-новата й сантиментална стратегия, за да привлече вниманието на Салвадор, ще доведе до неочаквани последици за малката.

Херман решава да помогне на Адела и Бланка с двете сватбени рокли. Крие го дори от жена си.

Габриел открива начина, по който Франсиска може да пее в Амбигу, без да се налага да разкрива истинската си идентичност.

Междувременно, приклещен от заплахите на дон Рикардо, Салвадор изисква от Диана да разбере цялата истина за баща й. Отива пиян в дома й и й казва, че рискува много заради нея и семейството й.

Селия отива при Мигел и Петра и им казва, че не тя е виновна, а някой нарочно е развалил машината. Петра се съмнява в Хесус.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (1)

Публикувано в на 5 февруари 2018 г.