Шест сестри еп. 42, 43, 44, 45, 46 от 26, 27, 28, 29, 30.03.2018

Елиса целува Карлитос (26-и март)

Салвадор най-накрая намира перфектното момиче, с което да се измъкне от Елиса, но Диана предлага да усъвършенства маниерите й, така че стратегията да е надеждна и следователно успешна.

Кристобал казва на Бланка, че не е успял да получи парите, от които се нуждаят сестрите, защото Родолфо му пречи. Бланка все още не разбира причината, заради която нейният годеник е настроен срещу брат си.

Франсиска иска да остане Хубавата Маргарита. Отчаяни заради критичната ситуация на Амбигу, Антония и Енрике се срещат с Дон Луис, на когото правят неочаквано предложение.

Адела и Мауро, приятел на починалия й съпруг, стават все по-привързани за ужас на Херман.

Мигел е освободен.

Салвадор иска заем от Родолфо като управител на фабриката.

Опитвайки стратегии за съблазняване на Салвадор, Елиса целува Карлитос, без да знае, че София ги наблюдава.

Селия сега е в устата на всички. Вестниците отразяват, че е издала Хоакин, за да защити невинността на Мигел, което ще доведе до неприятни ситуации в обществото.

Eлисa не успява да изясни недоразумението със София относно целувката с Карлитос.

Спомени от миналото (27-и март)

Доня Долорес се стреми към помирение между двете си деца с вечеря изненада, на която ще покани и Виктория. За да направи това, тя ще направи Бланка съучастник в плановете си, поставяйки младата жена в лошо положение.

Пресата също говори за изчезването на Хубавата Маргарита от сцената – извинение, от което се възползват Антония и Енрике, за да се опитат да убедят Дон Луис да остави Франсиска да се върне обратно в Амбигу.

Адела споделя с Мауро какъв е бил съпругът й и се разстройва.

Диана се опитва да даде уроци по възпитание на Кандела, за да успее в ролята на новото завоевание на Салвадор.

Шестте сестри все още се опитват неуспешно да получат парите, поискани от Факунда, изнудвачката, която получава заплаха от Базилио, а това допълнително ще влоши ситуацията.

Сестрите Силва се опитват да намерят окончателно решение, за да платят изнудването, на което са подложени. За това може да се наложи да се откажат от някакъв предмет с висока сантиментална стойност.

Една напрегната вечеря (28-и март)

Родолфо чува разговор на Кристобал с Виктория.

Бенхамин разпитва Факунда защо има нужда от парите от шантажа.

Карлитос се обяснява на Елиса, а тя го залива със студена вода.

От своя страна Каролина, която продължава да се преструва, че е бременна, търси физически подход със съпруга си, за да превърне лъжата в реалност.

Дон Луис внася промени в репертоара на Хубавата Маргарита, а това не се харесва на Антония.

Бернардо отново се преструва на дон Фернандо и убеждава Адолфина да продаде портрета на сестра си.

Селия, която вярва, че Хоакин вече е част от миналото си, изживява ужасен момент, когато той се връща в живота й. Дон Рикардо спасява Селия от Хоакин.

Елиса, която най-накрая вижда изпълнена мечтата си да излезне със Салвадор, ще преживее една неприятна изненада, която ще разбие сърцето на малката.

В къщата на Лойгори Долорес най-накрая организира вечерята, с която възнамерява да събере двете си деца. На тази вечеря, ръководен от желанието да накара Виктория да ревнува, Родолфо ще използва невинната Бланка, която вярва, че най-накрая е възстановила връзката си с годеника си.

Изпълнението на опера в Амбигу жъне истински успех.

Селия получава неочаквано посещение (29-и март)

Диана вижда как нейният план да отдалечи Елиса от Салвадор е успял, но по начин, който никога не би искала.

Нещо подобно се случва с Доня Долорес, чийто опит да събере двете си деца носи единствено повече болка в семейството.

Адела открива истинските намерения зад изнудването на Факунда, но вместо да подобри проблема, това го усложнява още повече.

Адела решава да свали траура.

Също така с най-добри намерения, Карлитос се бори да си върне София, Мауро да спечели симпатиите на Адела и Франсиска да поддържа почти невъзможния баланс между кариерата си като певица в Амбигу и мечтата да стане оперна певица.

Селия, която забелязва как Петра започва да се дистанцира от нея, получава неочаквано посещение, което ще я накара да преосмисли бъдещето си.

Диана разпознава Франсиска в Амбигу (30-и март)

Капанът, създаден от Диана, за да накара Елиcа да вярва, че Салвадор се интересува от друга жена, е бил успешен. За да го отпразнува, Салвадор кани Диана да излезнат.

Бланка също кани на обяд доня Долорес, въпреки че в хода на закуската се натъкват на неприятна сцена с участието на Кристобал – той решава да се изнесе от дома си.

Също толкова неприятен е и разговорът между Каролина и Херман, които отново спорят заради Адела.

Карлитос се извинява на София и настоява отново да са годеници, макар че по-късно самата Елиса ще иска от него възможност.

Диана решава да увеличи заплатата на жените и да бъде еднаква с тази на мъжете.

Родолфо целува Виктория в парка.

Салвадор и Диана отиват в Амбигу. Антония и Габриел правят всичко, за да може Диана да не види сестра си, но напразно.

Мауро се обяснява в любов на Адела.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

(допълва се)

Коментари (1)

Публикувано в на 26 март 2018 г.