Шест сестри еп. 32, 33, 34, 35, 36 от 12, 13, 14, 15, 16.03.2018


Салвадор решава да се жертва, за да спаси Силва (12-и март)

Притиснат от сестрите Силва, Карлитос признава, че е този, който е помогнал на Елиса да избяга, макар да не знае къде се намира момичето.

Диана веднага обвинява Салвадор, че е отговорен за бягството на сестра й. Въпреки това, това не е единственият проблем, пред който са изправени Диана и Салвадор. И двамата трябва да подготвят помирителния акт, който ще подобри връзката на сестрите с Дон Рикардо, въпреки че преди това трябва да решат какво могат да предложат в замяна.

Докато Доня Долорес настоява Бланка да не предизвика повече битки между двете й деца, принуждавайки Силва да вземе болезнено решение.

Херман открива, че Каролина праща цветята на Адела. Кара я да спре и да й се извини, но тя е категорична, че няма да го направи.

Елиса е открита в дома на леля си Адолфина в Толедо.

Херман споделя с Адела кой е тайнственият й обожател.

От своя страна, Виктория не приема да продължи отношенията си с Родолфо, ако не са изпълнени определени условия.

Салвадор ще предприеме неочаквана стъпка, за да спаси сестрите Силва от фалит.

Eлисa се връща в семейната къща с леля си Aдолфинa.

Франсиска се противопоставя на връзката на Селия и Хоакин (13-и март)

Леля Адолфина скоро се превръща в трудна за избягване наблюдателка от племенничките си: сестрите Силва се опасяват, че леля им ще открие тайната, която толкова са се борили да скрият. Най-добрият начин да избегнат това е леля Адолфина да се върне в дома си в Толедо възможно най-скоро.

Но това не е единствената наблюдателка около сестрите. Веднъж възстановена от болестта си, Бланка иска да избързат с датата за сватбата с Родолфо. Разбира се, че тя не подозира какви са чувствата на годеника й, още по-малко тези на Доня Долорес.

От друга страна, измамата с фалшивата Хубава Маргарита убеждава Лусия, че е била несправедлива да се съмнява в думата на Франсиска.

Франсиска смята, за неприемлива връзката между Селия и Хоакин, когото не смята за достоен партньор на сестра си.

Леля Адолфина се заема със задачата да потърси мъже на сестрите Силва.

Салвадор продължава със своята опасна двустранна игра. От една страна, той продължава да кара Дон Рикардо да вярва, че му помага с фалита на фабрика Силва, но от друга страна, той си сътрудничи със сестрите в поддръжката на фабриката.

Родолфо казва на майка си, че иска да развали годежа си с Бланка, но тя му казва, че ако го направи, ще го лиши от наследство.

Херман решава да се раздели с Каролина (14-и март)

С тази двойна цел, Салвадор се впуска в разрушителен бизнес. Дори и така, дон Рикардо все още не му вярва напълно и подкупва друг работник, за да му даде информация за това, което се случва във фабриката.

Доня Долорес не е съгласна синът й и Бланка да изместят датата за сватбата.

Франсиска прави прослушването пред маестро Табуйо. От резултата на този тест зависи бъдещето й: бъдеще далеч от сестрите й, но и от Габриел.

Херман решава да се раздели с Каролина. Тя го заплашва, че ще го съсипе.

Елиса се извинява с леля Адолфина, за да не работи във фабриката, въпреки че този ход ще има неочаквани последици за малката.

От друга страна, след катастрофалната среща с Хоакин, Ceлия смята да се разделят, но младият мъж не иска да я загуби и ще направи изненадваща стъпка.

Друг, който прави значителна стъпка напред, е Херман, въпреки че Каролина ще направи всичко, за да избегне социалния скандал, който се задава.

Всичко напредва в света на Силва. С Дон Рикардо най-накрая отдалечен от компанията, сестрите могат да се върнат към работата си в завода и запретват ръкави, за да отменят плана, който чичо им има, за да съсипе фабрика Силва.

Родолфо се отнася зле с Бланка (15-и март)

Леля Адолфина има намерението да остане дълго време в дома на Силва…

Бланка е малтретирана от Родолфо, без да знае защо нейният, доскоро любящ годеник, я третира толкова зле.

В същото време Франсиска най-накрая получава новини за прослушването си при маестро Табуйо … които ще се окажат напълно неочаквани – не е одобрена.

Селия все още не е в състояние да се справи с Хоакин и не може да попречи на младия мъж да направи крачка напред във връзката, която ги обединява.
Въпреки че тази стъпка е нищо в сравнение с това, което Мигел е готов да даде на Петра – предлага й брак.

Присъствието на леля Aдолфинa смущава спокойствието на сестрите Силва, които трябва да отидат да работят в завода скришом, за да се завърши в срок поръчката, която може да им помогне да се спасят от разрушителния бизнес, в който ги е вкарал Дон Рикардо.

Виктория се опитва да убеди Кристобал, че не е знаела, че Родолфо вече е бил обвързан.

Франсиска отново трябва да пее за маестро Табуйо, този път маскирана като „Хубавата Маргарита“.

Франсиска е разкрита от Дон Луис (16-и март)

Салвадор дава ясно да се разбере на Елиса, че между тях няма да се получи нищо.

Селия вижда как Хоакин иска да направи значителна крачка напред в отношенията им.

Каролина си урежда среща с Адела в Амбигу и я обвинява, че е разрушила брака й с Херман.

Леля Адолфина остава очарована от Салвадор.

Дон Луис разкрива пред Франсиска, че маестро Табуйо е разбрал, че тя е Хубавата Маргарита.

Бланка прощава на Родолфо за поведението му в последно време и се съгласява да има семейна закуска в къщата на Лойгори.

Сестрите Силва търсят начин да се намалят разходите за поръчката, които могат да помогнат на компанията да излезе от сложната си ситуация и те търсят решението в ръцете на друг.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (0)

Публикувано в на 12 март 2018 г.