Шест сестри еп. 13, 14, 15, 16, 17 от 12, 13, 14, 15, 16.02.2018

Бланка и Франсиска са изтощени от двойния живот, който водят (12-и февруари)

Двойният живот, който водят сестрите Силва, вреди на Бланка, която е изтощена от комбинирането на упоритата работа в завода със социалните ангажименти, на които трябва да придружава Родолфо.

Бенхамин се изправя пред Хесус и го нарича саботьор, а той в замяна го удря и отрича.

Карлитос издава Елиса пред сестрите й и Салвадор. Те измислят сурово наказание за малката си сестра.

Разследванията за предполагаем саботаж във фабриката продължават. Въпреки че няма доказателства, които да го докажат, подозренията на Петра стават все по-силни. Затова работничката решава да не стои със скръстени ръце, докато не успее да разкрие виновника за инцидента, застрашил живота на нейния годеник.

Неприятна злополука е на път да застраши първото представяне на Франсиска. Този двоен живот също е сложен за нея, която ще види колко непредвидени събития застрашават първите й изпълнения като певица в Амбигу. Габриел я утешава.

Петра отива в дома на Силва и казва на Селия, че е сигурна, че Хесус е виновен за саботажа във фабриката.

След злополуката на Мигел, ситуацията във фабриката остава деликатна. Диана и Салвадор не вярват на обвиненията на Петра, която твърди, че знае истинската идентичност на саботьора, още повече без да има доказателства за това.

Бланка е обект на подозренията на Доня Долорес (13-и февруари)

Франсиска се опитва да се възстанови от първото фиаско в Амбигу и решава да си даде нова възможност, преди да се откаже завинаги от мечтата си да бъде певица.

От своя страна, Бланка е обект на подозренията на Доня Долорес и тя започва да се страхува, че бъдещето й в семейството на Лойгори може да не е толкова идилично, колкото очакваше.

Доня Долорес иска от Каролина да наблюдава бъдещата й снаха и семейството й и ако има нещо съмнително, да й го каже веднага.

Мигел разбира, че приятелят му Хесус е ударил Бенхамин и въпреки това, не вярва, че той е саботирал фабриката нито, че е ударил тъста му.

Усложненията на фабрика Силва се стоварват и в магазина на Херман, който открива, че Каролина заговорява срещу сестрите Силва, а това ще предизвика силна дискусия в брака им.

Габриел убеждава Франсиска да пее и този път тя се представя отлично.

Франсиска боядисва цялата коприна в сиво, Елиса ревнува от Диана (14-и февруари)

Хесус е разпитван от полицията за саботажа във фабриката.

Кристобал предупреждава Бланка, че майка му е накарала Каролина да я следи и й казва да се пази.

След дълги опити, Салвадор си урежда среща с Диана.

Пред натиска, Хесус решава да поиска повече пари от Дон Рикардо в замяна на мълчанието си … но това води до катастрофални резултати: голямо насилие се извършва извън фабриката и Хесус умира.

Сестрите Силва получават във фабриката новата коприна, която са поръчали, но една нещастна злополука прави инвестицията неуспешна, освен ако не намерят начин да решат проблема. Франсиска обърква цветовете и вместо в бяло, боядисва цялата коприна в сиво.

Каролина отказва да вземе сивата коприна и Елиса предлага сами да шият рокли с плата и да ги покажат в обществото.

Елиса се среща с Виктория, тайнствената придружителка на Салвадор на приема на посланика, и е впечатлена от нейната красота. Изпълнена с ревност, тя възнамерява да използва Виктория срещу сестра си Диана в усилията й да получи изключителното внимание на Салвадор.

Сестрите измислят начин как да спасят сивата коприна (15-и февруари)

Херман споделя пред зет си, че мисли за друга жена – Адела.

Елиса пуска в действие плана си и казва на Диана, че Салвадор има приятелка. Тя й повярва и отменя срещата си с него.

От своя страна, сестрите Силва откриват, че първото им предложение за направата от увредената коприна на шест еднакви рокли, с които да се покажат пред всички, е невъзможно. Парите ще стигнат само за една. Сега единственият възможен вариант е графинята на Ревентлоу да носи в обществото рокля, направена специално за нея с тази коприна. Но … как ще я убедят?

Шок във фабрика Силва заради скорошното убийство на един от работниците при странни обстоятелства. Но ужасът отстъпва пред недоверието, когато полицията започва да разследва.

Франсиска продължава да пее в Амбигу под новата идентичност на Хубавата Маргарита, като по този начин застрашава репутацията на сестрите си.

Арестуват Бенхамин за убийството на Хесус (16-и февруари)

Доня Долорес вече започва да подозира постоянните посещения на Кристобал в къщата на Силва.

Полицията арестува най-неочаквания човек за убийството на Хесус – Бенхамин. Петра страда, защото не знае каква е ситуацията на баща й.

С намерението да я покани на следващия пролетен бал, Карлитос се опитва да покори Елиса, следвайки стриктно съветите за съблазняване, които Салвадор му е дал. Малката сестра обаче му отказва.

Салвадор приема предложението на Селия да посети полицията и да потвърди алибито на Бенхамин.

Междувременно, Адела и Франсиска се приближават до графинята на Ревентлоу, за да я убедят да носи роклята, специално изработена за нея в сива коприна. Но срещата с графинята има друг резултат, различен от очаквания. Сестрите Силва ще трябва да намерят нов начин да я убедят.

Адела убеждава Диана да говори със Салвадор и той да подари роклята на графинята и да я накара да отиде на техния бал. В замяна той иска от Диана да му обещае, че ще танцуват на бала.

Гледай видео запис от сериала онлайн в оригинал или на български

Инфо: TVNovellas.blogspot.bg

Коментари (1)

Публикувано в на 12 февруари 2018 г.