Шеметен дебют за красивата Кристина – „Закъсняла любов“ с онлайн видео и снимки

Шеметен дебют за красивата Кристина – „Закъсняла любов“

В интернет се появи дебютът на поп-фолк певицата Кристина

Рядко нова певица получава толкова ласкави отзиви, колкото Кристина – за текст, музика, визия и изпълнение ва „Закъсняла любов“ 

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube

Кристина е най-новото име в каталога на музикална компания Diapason Records. Атрактивната блондинка представя дебютния си сингъл „Закъсняла любов”, а видеото към него можете да гледате ексклузивно по Фен ТВ.

За първото си парче младата певица залага на мелодия от гръцкия композитор Михалис Туратзидис. Текстът е дело на Анастасия Мавродиева, а аранжиментът – на Димитър Колев. Във видеото, заснето под режисурата на Ненчо Касъмов, русокосата фолкдива сменя няколко различни визии, подбрани от стилистката Тути. За грима в лентата се е погрижила Биляна Симеонова, а косите са дело на Тодор Сивов.

Новото откритие на Diapason Records  Кристина е родена на 26 август 1989 г. в Кюстендил.

В семейството й няма професионални изпълнители, но всички обичат музиката. Затова, съвсем логично, тя се насочва към това изкуство от малка. Стартира с народно пеене, а малко по-късно започва да учи и пиано. Музикалните й изяви я отвеждат на много престижни форуми в България и чужбина, където печели различни награди. През последната си година в училище започва да работи активно в различни заведения в страната и чужбина, където трупа богат репертоар и доразвива вокалните си качества.

Основното си образование Кристина завършва в своя роден град в музикална паралелка с профил Народно пеене и тамбура. Средното си образование получава в НУФИ Широка лъка, където отново изучава специалност Тамбура. След това продължава да усъвършенства качествата си на музикант в АМТИИ Пловдив, където следва Дирижиране на народни състави. По време на цялото си обучение в бакалавърската специалност, тя свири на контрабас в щатния оркестър към университета и участва в народния хор, който също принадлежи към Музикалната академия.

Изпълнява попфолк, фолклор, балканска музика – турска, гръцка, сръбска и румънска, а също така и българска естрада.

Обожава да слуша музика и то не само жанровете, които умее да изпълнява. Много си пада по  R’n’B и признава, че е голяма почитателка на барбадоската дива Rihanna. Другото й хоби е свързано с природата – често предприема екскурзии, за да се наслади на различни красиви кътчета из страната или чужбина. Голяма нейна страст е интернет, където обича да прекарва част от свободното си време, сърфирайки из различни сайтове.

Фенове се изказват ласкаво за гласовите данни и текста към първия хит на дебютантката. Ето го и него:

Вече много се повтаряш
Пак ще кажеш – „само теб обичам“
Моля те, мълчи си!

Ти когато с други спеше
любовта къде ти беше?
Сети ли се, че ще страдам?
Виж се, чак те съжалявам!

Искай ме, но е късно..
аз назад не се обръщам!
Всяка болка ме направи силна,
за да те забравя!
Искай ме, но е късно..
казах ти – ще ти се връща!
Тази дето те обича
днес не иска да те вижда!

Тази вечер къса рокля ще си сложа
Повече недей за мен да се тревожиш!

Вместо грим – усмивка слагам,
бях добра, но лоша ставам!
Всички сълзи са излишни
ти си в графата „Бивши“.

Искай ме, но е късно..
аз назад не се обръщам!
Всяка болка ме направи силна,
за да те забравя!
Искай ме, но е късно..
казах ти – ще ти се връща!
Тази дето те обича
днес не иска да те вижда! (2)

Коментари (2)

Публикувано в на 24 юли 2012 г.