Схема за кражба на имоти – bTV Репортерите

Мариета Николаева по следите на схема за кражба на имоти тази събота в bTV Репортерите

Разследването разкрива престъпна схема, която взима имоти на починали или отдавна отсъстващи собственици

Репортерът Мариета Николаева отвежда зрителите на bTV по следите на престъпна схема за кражба на имоти, тази събота в bTV Репортерите. Изпипана до последния детайл, аферата включва хора в общинската администрация, полицията, както и задлъжнели жертви, с помощта на които опитни бандити се сдобиват с имоти на починали или дълго отсъстващи собственици.

Поредното ударно разследване на bTV Репортерите разкрива как престъпна банда, начело с бивш лихвар, успява умело да заблуди институциите и да придобие апартаменти, които по закон принадлежат на общината след като собствениците им починат. Мариета Николаева се среща с жертвите на схемата – обикновени граждани, които теглят кредити, за да си закупят жилище по законен начин, но вероятно ще се окажат с празни ръце и съсипани мечти.

Как откриват имотите, подходящи за схемата, кой ги „наследява“, за да бъдат след това фиктивно продадени и как едно засядане в асансьора предотвратява поредната измама на заподозрените, зрителите на bTV ще видят тази събота (7 април) веднага след централната емисия на bTV Новините.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 6 април 2018 г.