Шампион по културизъм носи фланелка „Бойко Борисов“! (СНИМКИ)

Рони призна на Светлана Терзиева – Сесил, че Бойко Борисов е много готин и секси мъж и затова носи образа му на фланелката си!

Рони Колман отиде да тренира фитнес чак в …12 ч. в полунощ, а по-късно купонясва в известен столичен  чалга-клуб до сутринта!!!

Идолът на поколения културисти – американецът РОНИ КОЛМАН,  наречен  единодушна от спортния свят „машината за мускули”, пристигна в България по покана на председателя на Българската Федерация по Културизъм в България – Александър Сталийски.

Рони беше извозван от луксозните автомобили на една от най-големите автокъщи в и пазен от добре обучена професионална охрана, които са негови фанатични фенове, предвид световните му успехи по цял свят! Ако не знаете: Рони Колман има рекорден брой титли – 8,  от най-престижния турнир в този спорт – „Mr. Olympia“!

Пребиваването на живата легенда на културизма Рони Колман в София беше на 24 и 25 април, а самият той и съпругата му  Кристин Колман бяха отседнали в луксозния хотел „Хилтън” под зоркия поглед на двама му лични бодигарди, които го пазеха денонощно, като добермани.

Неговата заклета фенка и почитателка на мъжкия му сексапил – Светлана Терзиева – Сесил, лично се срещна с Рони във фоаето на хотела и му призна, че е много секси с  ти-шъртката с лика на Бойко Борисов, която той не свали до края на вечерта, и му прошепна в ухото на  английски:

Ronnie, You turning me on, deeply!” /В превод: „Рони, ти ме възбуждаш, ама мно-оо0го!/.

Рони свенливо отговори, че сигурно е така, защото и Бойко Борисов е много готин човек и също е супер секси! От постоянните си ангажименти Рони успя да отиде на редовната си фитнес-тринировка чак в… 12 часа – в полунощ,  в новоотрития фитнес в „Динабад”, под зоркия поглед на съпругата му Кристин, която е негов мениджър и треньор.

Към 2.30 ч. през нощта Рони Колман, жена му Кристин, председателят на българската федерация по Културизъм   Александър Сталийски и половинката му – екс-водещата на „Градски Легенди” – Вили Сечкова, отидоха да купонясват в известния столичен чалга клуб „Син Сити” и останаха повече от час и половина до към 3.30 – 4. 00 рано сутринта в препълненото, но доста задимено заведение!…

Официална част:

Официалното представяне на Колман пред българската публика  се състоя на 25 април в Зимния дворец на спорта. Същият ден той  направи позинг, който се проведе по време на състезание от програмата на Българската федерация по културизъм и фитнес. В програмата на звездата се включи и специализиран семинар.

Осемкратният Мистър Олимпия Рони Колман асистира на премиера Бойко Борисов за първия символичен ход от мача Веселин Топалов – Виш-ванатан Ананд. Със сигурност Рони Колман се чувстваше по на място малко по-късно, когато с премиера Бойко Борисов откриха нова зала за културизъм.

Въпросът, който развълнува всички – кой е по-силен от двамата известни мъже, намери бързо отговора си. Рони Колман сподели, че Бойко Борисов е готин човек, с когото е готино да се запознаеш, но най-му харесва, че е полицай и пожарникар, а това е най-добрата работа, която може да има един човек.

Рони Колман е роден на 13 май 1964 г. в Бастроп (Луизиана). Женен е за Кристин Колман и има две дъщери. Работи като полицай. Тази година се завърна в професионалния спорт след няколкогодишно отсъствие.

Снимки: Борислав Иванов

Коментари (0)

Публикувано в на 26 април 2010 г.