Сезон 4 на Малки сладки лъжкини от bTV Lady + гледай онлайн

Премиерният четвърти сезон на „Малки сладки лъжкини” тръгва по bTV Lady на 27 май

Премиерният за България четвърти сезон на мистериозната драматична поредица „Малки сладки лъжкини” (Pretty Little Liars) стартира на 27 май по bTV Lady. Епизодите ще се излъчват всеки делничен ден от 20:30 часа.

Изпълнен с мистерия, скандали и интриги, сериалът се завръща за още един напрегнат сезон с още повече обрати и емоции. Базиран на едноименната бест селър поредица, „Малки сладки лъжкини” се развива около историята на четири приятелки – Ария, Емили, Хана и Спенсър, които се отдалечават една от друга след мистериозната смърт на Алисън. Момичетата неочаквано са обединяват, когато започват да получават заплашителни съобщения от някого, който нарича себе си „А”. В началото те предполагат, че Алисън всъщност е жива и ги наблюдава. По някакъв начин „А” знае най-личните им истории, взаимоотношения и връзки, изграждени и унищожени от тайни и предателства, които постепенно се разкриват. Напрежението продължава да нараства, а момичетата откриват сили, за които не подозират и преживяват страхове, които не са си представяли. В четвърти сезон тийнейджърките ще се опитат да разкрият смисъла на мистериозното „Червено палто” и какви планове той или тя има за тях.

В „Малки сладки лъжкини” зрителите на bTV Lady ще видят Люси Хейл, Шей Мичъл, Троян Белисарио, Ашли Бенсън, Йън Хардинг, Кийгън Алън, Чад Лоуе и др. Създател на поредицата е Сара Шепърд. Сериалът е носител на две Teen Choice Award през 2012 и 2013 г. за драматична поредица и People’s Choice Award в категория Favorite Cable TV Drama.

Гледай онлайн

Галерия от сериала –

Коментари (0)

Публикувано в на 19 май 2015 г.