Сериали и филми от Diva Universal – ноември 2013

Акценти в програмата на DIVA Universal – ноември 2013 г.

ПРЕМИЕРНИ СЕРИАЛИ

АНАТОМИЯТА НА ГРЕЙ
СЕЗОН 7
По два епизода всяка сряда от 13ти от 21.00 часа

В седмия сезон на хитовата медицинска драма ще видим как младите лекари се борят да върнат живота и болницата си в нормалното им русло след ужасяващата стрелба от финала на предишния сезон. Най-силно засегната е Кристина (Сандра Ох), чийто посттравматичен стрес е разстроил не само работата й на хирург, но и плановете за предстоящата й сватба с Оуен (Кевин Маккид). Но не само тя е пострадала – Алекс (Джъстин Чеймбърс), например, е получил страх от асансьорите в резултат от неотдавнашните събития. Кой от героите ще успее да превъзмогне преживяното и кой ще напусне?

ЧЕНГЕТА НОВОБРАНЦИ
СЕЗОН 4
Всеки понеделник от 21:00 часа

В новите епизоди от сезон 4 ченгетата от Отдел 15 се занимават със случаи на убийство и отвличане. В продължението на криминалната драма сватбата на Франк и Ноел е изправена пред провал, рутинен случай на разбиване на канал за наркотици излиза извън контрол и води до убийство, а едно неофициално разследване води до разкриването на случай на сексуално посегателство. Ще успеят ли ченгетата да устоят на напрежението, изпълнявайки дълга си да защитават и служат на обществото?

ВОЕННИ СЪПРУГИ
СЕЗОН 7
Два финални епизода в сряда – 6ти от 21.00 часа

Животът на смелите жени от военната база никога не е скучен и финалните епизоди от седмия сезон го потвърждават за пореден път. Разтревожена от съобщенията за пострадала от земетресение зона, Денис се записва като доброволка в спасителна мисия, докато Холи е разтревожена от случилото се с Тим. Междувременно, Глория е изправена пред дилема – да започне да се среща с Хектор или да даде втори шанс на Патрик? Двама души от състава ще се сбогуват с Форт Маршъл, а Брук Шийлдс ще се появи отново като гост-актьор.

ОТЧАЯНИ СЪПРУГИ
СЕЗОН 5
Всеки делничен ден от 20.00 часа, финал на сезона в понеделник 18ти

Този месец петият сезон на вълнуващата драма на Уистирия Лейн ще отбележи своя край, като двама от обитателите дори няма да достигнат до нейния финал! Във всеки случай, тяхната смърт ще послужи на оцелелите като повод за размисъл и припомняне на някои епизоди от миналото – сред които, разбира се, мъчителните непоказани пет години между четвъртия и петия сезон.

МЕНТАЛИСТЪТ
СЕЗОН 2
По два епизода всеки четвъртък от 21.00 часа

Във втория сезон от разследванията на бившия мошеник и настоящ детектив Патрик Джейн (Саймън Бейкър, на снимката) ще видим Джейн в поредна схватка с Червения Джон – серийният убиец, който е ликвидирал семейството му, превръщайки го по този начин в добър човек. Но, преди това Джейн трябва да разкрие различни случаи, включващи какво ли не – от жертва, забравила самоличността си, до убийството на математически гений, застрелян от клоун.

ФИЛМИ

НАРУШЕНО МЪЛЧАНИЕ
Вторник 5ти от 21.00 часа

Рейчъл Ван Клийв (All My Children’s Liz Vassey) е изправена пред кошмарното преживяване за всяка майка, когато намира дъщеря си Дайна (Джен Проски) обесена. Тази емоционална драма ще ни покаже последните шест седмици преди трагедията, в които ще видим как Дайна извървява пътя от завърнала се у дома царица до жертва на ужасен тормоз, единственият изход от който е самоубийството. По време на разследванията си Рейчъл става обект на нападение, но това не я отказва от борбата й за постигане на справедливост за мъртвата си дъщеря.

ДА ПРЕПОДАВАШ НА Г-ЖА ТИНГЪЛ
Петък 15ти от 21.00 часа

Трудолюбивата студентка Лий Ан Уотсън (Кейти Холмс), която има отлични оценки, се озовава в положение да се прости с мястото си на първенец на випуска, когато злобната учителка по история мисис Тингъл (Хелън Мирън) й дава посредствена оценка. Положението на Лий Ан се влошава още повече, когато тя бива заловена от същата учителка с открадната изпитна листовка. Дали Ан и нейните приятели ще успеят да разубедят мисис Тингъл да докладва на директора на училището, и да докажат нейната невинност?

ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ТЕБ
Петък 22ри от 21.00 часа

Когато се влюбва до уши в първокурсничката Имоджин (Джулия Стайлс), студентът от втори курс Ал Конъли (Фреди Принц младши) смята, че е открил истинската любов, но връзката им има жесток край. Независимо от отчаяните си опити да продължи нататък, Ал не може да свикне със самотата на живота без неговата любима. Ще получи ли първата любов втори шанс?

ЕСЕН В НЮ ЙОРК
Петък 29ти от 21.00 часа

В този романтичен филм със сладко-горчив привкус ще видим застаряващия женкар Уил (Ричард Гиър), който се влюбва в много по-младата от него Шарлът (Унинона Райдър). Макар и ситуацията да не изглежда необичайна, проблемът е в това, че Шарлът е дъщеря на една от бившите приятелки на Уил , загинала в автомобилна катастрофа, а на самата Шарлът не й остава да живее още много, поради нелечимо сърдечно заболяване. Има ли шанс любовта да разцъфне под такова тежко бреме?

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2013 г.