Сериалът „Закон и ред: Умисъл за престъпление“ продължава по Fox Crime


„Закон и ред: Умисъл за престъпление” (Law & Order CI), осми сезон – от 18 септември, по три епизода всяка събота и неделя от 15:15 ч. – премиера за Fox Crime

Продуцентите на отличения с „Еми” „Закон и ред” – най-продължително излъчваната телевизионна драма, създават вълнуващ сериал, който разглежда необикновените техники за разкриване на престъпления. В полицейското управление на Ню Йорк старши следовател Робърт Горън е най-добрият. Капитан Джеймс Дийкинс му поверява разследването на необичайни престъпления и заплетени случаи, които трябва да бъдат разкрити на всяка цена чрез анализ на умисъл за престъпление.

В осмия сезон:

→ Образът на Никълс подхожда повече на чувствителния г-н Голдблун от халюциниращия следовател, чиято роля изигра в задържалия се за кратко на екран сериал Raines, в който от него се искаше да покаже повече чувства. Бренда трябва да търпи капризната си майка, която я изненадва с посещението си и я принуждава да отложи плановете си да премести Фриц в дома си.

→ След първите кадри с Голдблум оставаме с впечатлението, че на сцената излиза звезда и ни се иска да ръкопляскаме. Той със сигурност ще разбие мелодраматичния заряд на сериала.

→ На Никълсън, в ролята на инспектор Уийлър – партньорката на Никълс, е отредено да стои на още по-заден план, отколкото с предишния си партньор – Майк Лоугън.

→ Д`Онофрио, в ролята на инспектор Горен, ще стане по-дразнещ и от Никълс.

→ Фокусът върху главните герои се измества към престъпниците, жертвите и разследванията. Почитателите на Голдблум се възмущават, че заради ограниченията на сериала и неговите сковани параметри, Голдблум не може да изяви актьорския си талант.

Актьорски състав:

Винсент Д`Онофрио в ролята на инспектор Робърт Горен
Катрин Ърб в ролята на инспектор Алекзандра Иймс
Джулиан Никълсън в ролята на инспектор Меган Уийлър
Ерик Богосян в ролята на капитан Дани Рос
Джеф Голдблум се присъедини към актьорския състав в ролята на инспектор Зак Никълс

Коментари (0)

Публикувано в на 29 август 2011 г.