Сериалът „Смахнато семейство“ по bTV Comedy – хеви метъл, копеле!

Бивша диско звезда и алкохолизиран фен на хевиметъла в премиерния чешки сериал „Смахнато семейство” по bTV Comedy

Забавните приключения на едно откачено семейство, състоящо се от неуравновесен баща, дъщеря-тийнейджър и шантав чичо, ще проследи премиерният чешки комедиен сериал  „Смахнато семейство” (Comeback). Той ще се излъчва по bTV Comedy от 6 август, в събота и неделя от 19:30 ч.

Главният герой в поредицата е бившият диско певец Томаш Пацовски, чието сценично име е Томи Паци. Той е бил на върха на славата преди 20 години, а сега се опитва да изкарва прехраната си като собственик на музикален магазин. Томаш се стреми да живее нормален живот, но плановете му са осуетявани от брат му Озак (името „Озак” е намек за яростен фен на Ози Озбърн) – закоравял алкохолик и върл фен на хевиметъла. Озак отказва да продава дискове с музика или защото става дума за любимия му жанр, който не може да бъде предмет на сделка, или защото всички други жанрове според него са пълен боклук и не си струва да се продават.

За щастие, Томаш може да разчита на красивата си дъщеря – тийнейджърката Ива, която само привидно е единственият нормален член на семейството. Тя не е много забавна, но се грижи добре за домакинството и се държи доста по-зряло от чичо си и баща си.

Сред останалите герои е леко странната Симона, жена на средна възраст с много крив нос, която е собственик на кръчмата „При язовеца”. Именно там Озак изразходва по-голямата част от свободното си време и пари. Тя е съседска на семейство Пацовски и има има две деца – Лекса и Саша. Лекса е не много интелигентно момче, което е влюбено в Ива, макар и само платонично. Саша е неговата сестра-близнак и е най-добрата приятелка на Ива.

Последният главен герой е Марсела. Нейният съпруг е Зоран Дивич, гангстер от Хърватска, голям фен на футболния отбор на „Хайдук сплит HNK” и Томи Паци. Марсела помага в магазина на Томаш, като работата й там е по-скоро нейно хоби. Отстрани изглежда, че много мрази Озак, но всъщност имa симпатии към него.

В главните роли зрителите ще видят Томаш Матоноха, Мартин Деждар, Кристина Лейхтова, Симона Бабчакова, Матюш Румл, Мари Долежалова, Дана Батулкова, Томаш Ханяк.

Галерия от сериала:

Коментари (0)

Публикувано в на 1 август 2011 г.