Сериалът „Съмърленд“ по ТВ+ – от слънчевите плажове на Калифорния! с онлайн видео и снимки

Сериалът „Съмърленд“ по ТВ+ – от слънчевите плажове на Калифорния!

„Самърленд” по TV+ от 13 септември

Гледки от слънчевите плажове и модните подиуми в Калифорния

Продукцията по сценарий на Стивън Толкин среща зрителите с Ава Грегъри (Лори Лафлин) – самоуверена млада жена, която е подредила живота си точно както иска.  В началото на своите тридесет години, Ава има преуспяваща кариера на моден дизайнер, красива къща на красивия калифорнийски плаж и никакви планове за семейство или деца. Внезапно животът й се преобръща, след като сестра й и нейният съпруг загиват в катастрофа, а Ава остава попечител на техните три деца.

Преди индицента най-голямото предизвикателство за Ава е нейната кариера и решението да напусне своята бляскава работа в голяма дизайнерска къща, за да направи своя бутикова марка. Тя се чувства добре в ролята на забавната леля, която понякога се отбива в изолираната канзаска ферма, където живее сестра й или нейните близки й готуват, като остават зашеметени от бляскавия й начин на живот.

Как се справят децата с новия си живот, кой помага на Ава да създаде уют, в който да отглежда племенниците си и как приема всички промени приятелят на Ава, ще разберем по TV+ от 13 септември всеки вторник, сряда и четвъртък от 20:40 часа.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 септември 2011 г.