Сериалът „Майк и Моли“ по bTV Comedy – снимки, видео

Отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Майк и Моли” – премиерно по bTV Comedy от 2 октомври

Отличеният с награда „Еми” комедиен сериал „Майк и Моли” ще направи телевизионната си премиера в български ефир на 2 октомври по bTV Comedy. Епизодите ще се излъчват всеки делник от 15:00 и 23:00 часа. Поредицата е любовна история от  създателите на „Двама мъже и половина” – Марк Робъртс и Чък Лори.

Сюжетът се върти около двама души – колкото  обикновени, толкова и необикновени, които винаги са се предпазвали от емоции и са разчитали на способността да гледат шеговито на живота. Сега, с взаимната си подкрепа и с помощта на срещата на Анонимните чревоугодници, където се запознават, те трябва да се научат да се доверяват един на друг. Но влюбването не е лесна задача, особено когато си заобиколен от приятели и роднини, които са твърде близо и твърде упорити.

Майк Бигс (Били Гардел) е добродушен полицай, който искрено иска да отслабне. Партньор на Майк е Карл Макмилан. Той е слаб бърборко, който насърчава Майк по пътя към отслабването и романтиката. Един ден Майк среща Моли Флин (Мелиса Макарти), симпатична и пухкава учителка с добро чувство за хумор. За Моли не е лесно да се фокусира върху интелигентните решения, докато живее със сексапилната си по-голяма сестра Виктория (Кейти Миксън) и майка им Джойс.

Майк и Моли се срещат на най-неочаквани места. Сега те са на път да разберат накъде ще ги отведе стремежът им за общуване…

Гледай видео анонс онлайн

Галерия от сериала:

maik_i_moli

Коментари (0)

Публикувано в на 1 октомври 2012 г.