Сериалът „Листопад“ продължава по bTV – инфо, видео и краят!

Новината за бременността на Лейля достига до семейството й – в първите нови епизоди на „Листопад”, във вторник от 20:00 часа само по bTV

В първите нови епизоди на „Листопад”, които зрителите на bTV ще имат възможност да гледат от 30 август, от вторник до петък от 20:00 часа, ще стане ясно дали Оуз ще успее да уреди най-после развода си. Това е особено важно, след като новината, че Лейля е бременна, достига и семейството й. Дали той ще успее да излъже Джейда за причината да иска по-бързо да се разведат? Митхат започва да подозира Ферхунде в лъжа.

Всички забелязват промяна в говора на Али Ръза. Яман изненадва Джейда и Ферхунде, като се прибира по-рано. Шевкет продължава да търси работници за строежа си. Оуз е на седмото небе заради бебето. Посещението на Ферхунде обаче помрачава неговото щастие и това на Лейля.

Извън вълненията около сериала, в реалния живот

Оуз от „Листопад” се ожени

Турският актьор Толга Карел, който е в ролята на Оуз от сериала „Листопад”, се ожени на 29 август за азербайджанската манекенка Гюнай Мусаева, съобщават турските медии по информация на КРОСС. Толга Карел заяви: „Това е жената, която обичам. Днес е най-щастливият ден в живота ми.

Всички песни от Листопад+снимки

Листопад-финал

Листопад ( Yaprak Dukumu ) Финал

Коментари (2)

Публикувано в на 30 август 2011 г.