Сериалът „Двама мъже и половина“ със седми сезон по Fox Life


„Двама мъже и половина” (Two and a Half Men), седми сезон – от 12-и септември, всеки понеделник от 21:55 ч. по Fox Life

Чарли и Алън Харпър са главните герои в комедията „Двама мъже и половина“ – сериал за двама възрастни и едно дете, които заедно откриват какво значи да бъдеш мъж.

Чарли e свободен мъж, с изключителен успех сред дамите, с къща на плажа и “Ягуар“ в гаража. Ергенската му „идилия“ в Малибу е нарушена, когато в прекрасната му къща се нанасят брат му – Алън, заедно със сина си – Джейк. Алън е пълна противоположност на безгрижния си брат. Строг и старомоден, той не споделя вижданията на Чарли за живота, още по-малко тези за възпитанието на Джейк.

В седми сезон предизвикателствата за Чарли продължават, след като се сгодява за Челси, а племенникът му навлиза в пубертета с пълна сила.

Ежедневието на всички се усложнява от честото присъствие на егоцентричната и обзета от мания за контрол майка и баба – Евелин. Тя смята за свое абсолютно задължение да се меси във всеки аспект от живота на синовете си.

Бившата съпруга на Алън, Джудит, също допринася за изостряне на напрежението в къщата с постоянните си капризи и претенции.

Въпреки обтегнатите си отношения, Чарли и Алън имат общо помежду си: и двамата обичат Джейк и искат най-доброто за него. Братята решават да създадат дом за Джейк в къщата на Чарли и по този начин тези „Двама мъже и половина“ да се изправят пред предизвикателството наречено „да пораснеш“.

И макар всичко това да звучи доста дълбоко и сериозно, не бива да забравяме, че този сериал е всъщност най-успешната комедия за последните 10 години. “Двама мъже и половина“ притежава 4 награди Еми и многобройни номинации за Еми и Златен Глобус.

Актьорски състав:

Чарли Харпър – Чарли Шийн
Алън Харпър -Джон Крайър
Джейк Харпър – Енгъс Ти Джонс
Джудит Харпър – Марин Хинкъл
Бърта – Кончата Ферел
Евелин Харпър – Холанд Тейлор
Челси – Дженифър Тейлор

Коментари (0)

Публикувано в на 28 август 2011 г.