Сериал за медицинска сестра Хоторн по bTV Cinema – снимки, видео с онлайн видео и снимки

Сериал за медицинска сестра Хоторн по bTV Cinema – снимки, видео

Медицинска сестра променя живота на пациентите в премиерния за bTV Cinema сериал „Хоторн”

Зрителите на bTV Cinema ще наблюдават драматичните преживявания и поврати в човешкия живот – тогава, когато той трябва да продължи и когато борбата е тежка, жестока, но и необходима. От 27 август, всяка събота и неделя от 10:00 часа зрителите на bTV Cinema ще имат възможност да гледат драматичния сериал „Хоторн”.

В болницата „Ричмонд Тринити” старшата сестра Кристина Хоторн (Джейда Пинкет Смит) е в ежедневна битка не само за живота на пациентите, но и за тяхното оцеляване след напускането им на болницата. Тя се изправя в борба за човешко отношение към бездомна жена, разубеждава пациент болен от рак да не посяга на живота си и балансира егото на талантливите, но безсърдечни доктори в болницата. Тя трябва да се справя и с  администраторите и ръководството на болницата, представлявано от прошарени ветерани и идеалистични млади новобранци, които много често забравят защо са там и на кого трябва да помагат.

В личния си живот Кристина също има проблеми. Тя все още се учи се да се справя със смъртта на съпруга си и се опитва да бъде в добри отношения със своята властна, но и тъгуваща свекърва. Ще се окаже ли успешен опитът й да балансира между кариерата и личните си задължения като майка на тийнейджърка, ще стане ясно от премиерната за bTV Cinema поредица „Хоторн” – от 27 август, всяка събота и неделя от 10:00 часа. Повторенията на сериала зрителите ще имат възможност да гледат в събота и неделя от 18:00 часа.

Галерия от сериала:

Промоционален клип:

Коментари (0)

Публикувано в на 16 август 2011 г.