Сериал „Връзки“ с Преслава от bTV

Преслава ще изиграе себе си и в новия сериал „Връзки”.

Сюжетът на градската комедия се върти около тишината в спалнята на Мишо Билалов и Лилия Маравиля, които на екран са семейна двойка. Той е брачен консултант с минало на патоанатом, заради което част от снимките се случили в моргата на столична болница. Звездата на театър „София” пък е веща манипулаторка с няколко развода зад гърба си. Преслава ще ги разсейва с пищния си бюст като тяхна съседка.

Сред гост звездите в каста е и пиар спецът Ива Екимова, която грейва в един от епизодите като водещ на изложба, откривана от героинята на Маравиля.

Специално за ролята на сексоложката Ясмина в сериала Яна Маринова овладява сръбско наречие и се учи да свири с пръсти, за да спре такси. Героинята й стреля с еротични съвети по либидото на Билалов, а Маравиля се опитва да го откъсне от пагубното й влияние.

“Този човек е страхотен. Аз дори се притеснявах от сцените, в които моята героиня употребява груб език в общуването си с него. Имахме едни снимки на катастрофа в „Младост”. Умрях от срам, че трябваше да излетя от колата и да се разкрещя на Мишо.”, сподели за „Монитор” Яна.

В трейлъра на сериала, чиито снимки приключиха още миналата есен, се мярка и топ моделът Ива Янкулова. Актьорския си дебют тя направи преди три години като компаньонка в криминалето „Отплата” по Нова тв. Режисьори на „Връзки” са Виктор Божинов и Васил Стефанов, сценаристи са Ваня Николова и Йордан Банков, а в каста блестят имената на актьори като Валери Йорданов и Анета Сотирова.

Инфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2015 г.