Сериал „Връзки“ по bTV с премиера + епизод 1 онлайн с онлайн видео и снимки

Сериал „Връзки“ по bTV с премиера + епизод 1 онлайн

Актьорите във „Връзки” обраха овациите на предпримерната прожекция на комедията по действителни градски афери

Новият български сериал стартира на 3 юни в 21:30 часа по bTV

Целият екип и актьорите на първата градска комедия с елементи на драма „Връзки”, която започва излъчване по bTV, се събраха на специалната предпремиера на първия епизод от поредицата.

Михаил Билалов, Лилия Маравиля, Анета Сотирова, Николай Ишков, Анжела Недялкова, Лорина Камбурова, Илиана Лазарова и Велизар Бинев видяха резултата от труда си на голям екран и споделиха първите си впечатления с гостите. Сред първите, изказали очарованието си от интелигентния хумор, актуалния сюжет и брилянтното изпълнение бяха френският посланик у нас Ксавие дьо Кабан, певицата Белослава, красивата манекенка Даниела Серданова, представители на бизнеса, рекламните агенции и медиите.

Те се запознаха със семейството на брачния консултант Тони (Михаил Билалов) и неговата съпруга архитект – Мика (Лилия Маравиля), в чиято връзка ще се намесят много изкушения и обрати. Сърдечните трепети владеят и трите им деца Лия (Лорина Камбурова), Дара (Анжела Недялкова) и Богдан (Алек Алексиев), които тръгват по трънливите пътища на интимността в търсене на щастие и лична реализация. Картината се допълва от динамичните събития в любовния живот на бившия съпруг на Мика – Номер 1  (Николай Ишков)  и майката на Тони – Фелина  (Анета Сотирова). Съдбите на героите се преплитат по неподозирани линии, когато в техния микросвят влизат с гръм и трясък темпераментната Ясмина  (Яна Маринова) и лошото момче Александър Панов  (Валери Йорданов). А как ще отговорят на фундаменталните въпроси знаем ли какво се върти в главата на човека, който спи до нас, малко ли са двама, много ли са трима и има ли идеална любов или само нова, зрителите на bTV ще проследят от 3 юни, в сряда, четвъртък и петък от 21:30 часа.

Потърси видео запис от епизод 1 онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 28 май 2015 г.