Сериал Връзки по bTV епизод 7, 17.06.2015 + гледай онлайн

Оплетени „Връзки“ и съдбоносни срещи на 17 юни, сряда вечер от 21:30 часа по bTV

Никола Стоянов от „Революция Z” влиза в лятната комедийна драма

В седмия епизод на „Връзки”, в сряда, 17 юни, от 21:30 часа зрителите на bTV ще се уверят, че за влюбените времето тече като влака „стрела”. Някои ще взимат уроци на голо, ще вдигат адреналина си в центъра на града и ще превръщат скъпите обувки в ценни доказателства. За други животът е по-скучен – разочаровани от любовта те ще се затварят в себе си или в света на книгите.

Междувременно, опитите за възпламеняване на брачните искри не спират. Мика ще опита различни варианти да върне вниманието на мъжа си – от разнообразяване на социалните контакти и хобита, през демонстрации на възхищение, та дори до фън шуи и езотерика. Два доброжелателни, но несполучливи комплимента ще изпратят архитектката право в офиса на Жасмина. И както се случва обикновено, най-неочакваните ситуации довеждат до желаните резултати или… до разкриване на нови тайни.

Неловка среща ще вкара актьора от „Революция Z” Никола Стоянов в объркания живот на Лия. Но не само той ще нахлуе с гръм и трясък – Тони, Александър Панов и Жасмина ще се окажат в сложна лична и професионална връзка, в която само изключителния етюден талант може да спечели време за реакция. Хитрата измамническа постановка на Христина ще бъде разкрита, а Номер 1 ще си припомни времето на семейното щастие с Мика.

Какви могат да бъдат остатъчните ефекти от секса, как изглеждат краката на врага, как се променят усещанията в съда, дори за тези от правилната страна на закона и кой е най-добрият адвокат на един кръшкач – в сряда, 21:30 часа във „Връзки” по bTV.

Потърси епизод 7 от сериала онлайн или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 16 юни 2015 г.