Сериал Връзки по bTV епизод 6, 12.06.2015 + гледай онлайн

Васил Бинев, Явор Веселинов и Илияна Коджабашева предизвикват страсти и ревност в петъчните „Връзки“ по bTV

В шестия епизод на „Връзки”, в петък, 12 юли, от 21:30 часа зрителите на bTV ще разберат какво е общото между “G-точката” и бизнеса на Ясмина и защо Александър Панов смята, че по този начин тя се излага. Героинята на Анета Сотирова ще открие новата си страст, заради която ще зареже алкохола. Васил Бинев („Отчаяни съпруги”, „Бягство от затвора” и „Изгубени”) ще влезе в кожата на богат клиент, нуждаещ се от услугите на семеен терапевт, за да разбере коя всъщност е дамата, чиято роля е поверена на актрисата Илияна Коджабашева.

За тангото са необходими двама. Партньорът е водещият, а дамата просто се наслаждава на движението. Това е танц, в който прекалено лесно можеш да стъпиш накриво, а когато това се случи имаш само два варианта… Какви са те – от 21:30 часа във „Връзки” по bTV.

Отчаяните ситуации изискват отчаяни мерки, а какво по-отчаяно от идеята да видиш бъдещето? Мика ще прибегне до услугите на маг Адриан (в ролята Явор Веселинов), за да разбере дали Тони има извънбрачна връзка. Героят на Михаил Билалов, от своя страна, ще постави съпругата си в дилема, принуждавайки я да избира между семейната хармония и приемането на голяма бизнес поръчка. Докъде всъщност може да достигне той в своята ревност?

Може ли кометата „ISON” да влияе на семейната среда, какво превръща женския глас в „бебешко олио”, вървят ли шоу бизнеса и любовта ръка за ръка и какво е усещането да прекараш следобеда в кофата на строителен багер, разположена на 2 метра от земята – в петък, 21:30 часа във „Връзки” по bTV.

Потърси епизод 6 от сериала онлайн или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 юни 2015 г.