Сериал Връзки по bTV епизод 4, 10.06.2015 + гледай онлайн

Нарочни грешки, целувки и шамари – 10 юни, сряда вечер от 21:30 часа във „Връзки” по bTV

Във „Връзки” по bTV маските ще паднат, а героите ще направят опит да игнорират очевидни факти. Валери Йорданов ще потърси помощта на брачния консултант Тони, за да върне уважението и любовта на една жена. Мика, бясна от предателството на съпруга си, е на път да му повери грижата не само за децата, но и за дома им. Но в любовния триъгълник освен предател и предаден има и любовен хищник.

Разводът изглежда дори позитивно в очите на Дара с потенциала си за емоционално изнудване и на двете страни, но една синя рокля ще развали плановете й. Междувременно Лия се изнася от дома на родителите си и отказвайки се от личната си свобода, отива да живее при продуцента Жорж. Но приключенията й тепърва започват – освен бивша съпруга, на пътя й ще се изправят двама бащи, двама полицаи, Яна Кузова и наркотици.

Хората говорят, че любовта е като силната дрога – от нея или се влачиш по земята, или си в облаците, а докато ефектът й трае – ставаш пълен глупак. Такъв е и резултатът от връзката на Тони с Ясмина. Консултантът ще реши нарочно да сбърка и въпреки неизбежните последствия, до последно ще се надява да се измъкне. Новият мъж и клиент в живота на Мика също ще се опита да избегне конфузна ситуация, дори с цената на целувки и шамари.

Зрителите на bTV ще видят как котенцата се превръщат в булдоци, равни ли са всички в леглото, как децата преодоляват развода на родителите си, трябва ли да се вярва на партньора или е по-добре да се осланяш на очите си. И още – може ли сбъдването на сексуалните фантазии да спаси една връзка, защо парите провокират любов и омраза едновременно и какво прави Преслава в „квартала на богатите” –от 21:30 часа в комедийната драма „Връзки”.

Потърси епизод 4 от сериала онлайн или тук.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 юни 2015 г.