Сериал Твърде лично – Taken от bTV Action

„Твърде лично” на Люк Бесон от 16 ноември по bTV Action

Премиерният за България сериал ще се излъчва всеки делничен ден в 20:00 ч.

Люк Бесон е изпълнителен продуцент на телевизионния екшън, който се явява съвременна предистория на блокбъстъра „Твърде лично“ с Лиъм Нийсън. Главната роля в едноименния сериал е поверена на друг ирландец – Клайв Стендън, по-млада версия на емблематичния Брайън Милс.

Премиерните за България епизоди започват на 16 ноември по bTV Action и ще се излъчват всеки делничен ден в 20:00 ч.

Бившата зелена барета се впуска в безмилостно отмъщение, след като не успява да защити един от най-близките си хора. Привлечен към група за бързо реагиране от агенти на ЦРУ, Милс започва да усъвършенства своя смъртоносен набор от умения, докато се потопи в опасни мисии, които изпробват смелостта му и го тласкат към ръба. От обикновен човек, Брайън Милс се превръща в отмъстителна машина за убиване.

Сериалът „Твърде лично“ разкрива на зрителите какъв е бил Брайън Милс преди живота му да се превърне в мрачна пътека към отмъщението и през какво трябва да мине, за да стане част от ЦРУ.

Клайв Стендън, известен с ролята си на Роло в сериала „Викинги“, разказва, че за него ролята в „Твърде лично“ е била страхотно предизвикателство. Смятал, че е длъжен да продължи подобаващо историята на Брайън и да покаже, че има какво още да научим за въздушния офицер на ЦРУ, заедно с една още по-яростна и отмъстителна него страна, подплатена с още по-тъмна история за загуба и мъст.

Някои реплики в епизодите на сериала препращат директно към филма „Твърде лично“, като дори някои ще бъдат използвани за лозунг – „Пази това, което е твое“.

Гледай запис от сериала онлайн

Снимки от сериала –

Коментари (0)

Публикувано в на 8 ноември 2017 г.