Сериал С Русия в сърцето (Kurt Seyit) от bTV + гледай онлайн

Звездата на турското кино Къванч Татлъту се завръща с нов сериал по bTV

На 3 юни от 20.00 часа в ефира на bTV своята премиера ще направи турският сериал „С Русия в сърцето” (Kurt Seyit).

В главна роля играе секссимволът на турското кино Къванч Татлъту („Перла”, „Забраненият плод”). Зрителите ще имат възможност да станат част от една различна и интригуваща история – на героите Сеит и Шура.

Действието се разиграва в далечната 1915 г. в Русия (Санкт Петербург), а след това в Турция (Истанбул). Сеит Еминов (Къванч Татлъту) е етнически турчин, който живее със семейството си в Крим. Той е красив, силен, смел и олицетворява представата за истински мъж. Пораснал и възмъжал, той е готов да поеме по собствения си път и сбъдва своята мечта – достига до поста на офицер, като му се носи славата на един от най-добрите в армията на Негово Величество цар Николай II.

Александра Верженская, или просто Шура, е най-малката и глезена дъщеря на богат и знатен руски род. Баща ú, нейна опора и най-добър приятел, се разболява от тежка болест и в иначе щастливото охолно семейство се вселява призракът на тъгата и нещастието. Шура и Сеит се срещат на бал в „Балшой театър” и се влюбват от пръв поглед. По-късно Сеит е включен в смъртните списъци на болшевиките и е принуден да напусне Русия. Заминава за Истанбул и  донася оръжие на Кемал Ататюрк в труден за Турция момент. Тогава Курт Сеит започва живота си отначало.

Петро е близък приятел на Сеит и наследник на богат и знатен руски род, при това единствен син на родителите си. Майка му го е отгледала с идеята да създаде семейство с момиче с аристократична кръв и богатство, каквото вижда в лицето на Шура.

Оказва се, че силното и истинско приятелство между Петро и Сеит е само привидно, тъй като Петро е изгонен от армията заради сериозна грешка във важно сражение. От мига, в който е изхвърлен така позорно, Петро започва да таи ненавист към Сеит, който се издига до знатен офицер. И с цел да нарани и засегне Сеит, Петро уж на добра воля запознава офицера с красивата и все още 15-годишна Шура. Но зад това запознанство не стои доброто желание да свърже двама души, а да нарани единия от тях.

Това, което Петро предвижда като пъклен план, се превръща в изпепеляваща и силна любов. Любов, която преминава през много драми, раздели, трудности и всичко това на фона на Болшевишката революция.

„С Русия в сърцето” ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа по bTV.

Главни герои:

Курт Сеит Еминов (Kъванч Татлъту) –  най-голям сред синовете на гвардейския майор Мехмет Еминов. Красив, силен и смел офицер в армията на Негово Величество цар Николай II.

Александра (Шура) Верженская (Фарах Зейнеп Абдуллах) – най-малката и глезена дъщеря на богат и знатен руси род.

Нина (Тууче Карабачак) – най-голямата сестра на Шура. Тя е чиста и невинна по характер и следва стъпките на своята сестра Шура.

Джелил (Ушан Чакър) – най-добрият приятел на Курт Сеит още от детството и негов партньор  в армията. Джелил е лудо влюбен в Татя, която е балерина в „Балшой театър”.

Петро Борински (Биркан Сокуллу) – наследник на богат и знатен руски род, единствен син на родителите си. Среща Курт Сеит в училище и остава негов близък приятел, но му завижда за живота, семейството и любовта.

В сериала участват още Фахрийе Евджан, позната на зрителите на bTV от ролята на Нежля от „Листопад“, както и Джем Бендер, Ева Дедова, Елчин Сангу, Зеррин Текиндор, Седа Гювен и др.

Гледай сериала онлайн – тук, тук, тук или тук

Коментари (2)

Публикувано в на 22 май 2015 г.