Сериал с главен герой Джаро по БНТ

Джаро е жив, надяваха се дълго фенове на „Под прикритие“ и го повтаряха като мантра с надеждата да възкръсне в следващия епизод. Сезон по-късно осъзнахме, че героят, заради когото хиляди залепваха за екрана, е безвъзвратно мъртъв. Безвъзвратно…? Не съвсем. Ако „Под прикритие“ все още не съживява ключовите си играчи – както в сапунената тв индустрия, а напоследък и в други много по-сериозни продукции – има живот и след края на сериала. При това на екрана. Петър Туджаров ще се върне от мъртвите, съобщава „Площад Славейков“. С асистенцията на режисьора Димитър Митовски.

БНТ дълго успя да опази в тайна новия си сериал, чиито снимки започват още това лято. След броени дни телевизията ще възвести завръщането на Джаро. И както киноимпериите „Дисни“ и „Марвел“ създават паралелни истории от вселената на „Отмъстителите“, „Междузвездни войни“, „Пазителите на галактиката“, както HBO се кани да ни залее с нови и нови истории от света на Вестерос след края на „Игра на тронове“, така и БНТ ще посвети специална поредица на мафиота от „Под прикритие“ – многоглавата хидра, съшита с реални образи от българското криминално подземие. И ако МВР единствено успява да ги констатира, то БНТ чрез Джаро поне някак ще ги анализира.

Да се подхване нишката „Джаро“ и да се създаде цял сериал определено е добра идея – добрият актьор Михаил Билалов превърна образа в магнетичен типаж.

Инфо: Площад Славейков

Коментари (0)

Публикувано в на 19 юни 2016 г.