Сериал Рилингтън плейс от БНТ – всички епизоди

ПОНЕДЕЛНИК – 13.11.2017

22.00РИЛИНГТЪН ПЛЕЙС /Великобритания, 2016 г/  –  3 х 52 мин.

                        RILLINGTON PLACE

Сценарист: Трейси Малоун, Ед Уитмор. Режисьор: Крейг Вивейрос. Оператор: Джеймс Френд. Музика: Стюарт Ърл. В ролите: Тим Рот, Саманта Мортън, Нико Миралегро, Джоди Комър и др.

Филмът е по действителен случай за серийния убиец Реджиналд Кристи, живял в Лондон, на улица „Рилингтън плейс” 10.

Гледай онлайн

1 еп: Етъл намира съпруга си Редж в затвора. Девет години е живяла без вест от него и дори го е мислила за мъртъв. Решават да си дадат втори шанс и си наемат квартира на първи етаж на ул. „Рилингтън плейс” 10. Не след дълго Етъл започва да подозира за тъмната страна от характера на мъжа си.

            дублаж

ВТОРНИК – 14.11.2017

22.00РИЛИНГТЪН ПЛЕЙС /Великобритания, 2016 г/  –  3 х 52 мин.

2 еп: В жилището над Етъл и Реджиналд се нанася млада двойка – Берил и Тим Еванс. Жената е хубава и Етъл се притеснява от вниманието на мъжа си към нея. Берил и Тим са затруднени финансово, а тя се оказва бременна с второ дете. Тъй като вече имат едно малко момиченце, Берил се решава на аборт. Реджиналд предлага услугите си и отпраща Тим на работа.  Но когато се връща Тим вижда безжизненото тяло на съпругата си. Реджиналд предлага да намери приемно семейство на малката и отчаян, Тим приема. Помага да изхвърлят тялото на Берил. По-късно обаче намират труповете на Берил и детенцето му, за чието убийство е обвинен именно Тим.

ПЕТЪК – 17.11.2017

22.00 – РИЛИНГТЪН ПЛЕЙС /Великобритания, 2016 г/  –  3 х 52 мин.

3 еп: На съдебния процес Реджиналд Кристи хвърля цялата вина за смъртта на Берил и детето върху Тим. Етъл прикрива съпруга си, за което заплаща с живота си. В крайна сметка Кристи е заловен и обесен, но семейството на Тим Еванс продължават съдебни дела, за да изчистят името му посмъртно.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 ноември 2017 г.