Сериал Нощният управител по БНТ – всички епизоди

От понеделник – 2.04.18
22.00 – НОЩНИЯТ УПРАВИТЕЛ /Великобритания, 2015 г/ 14 – 8 х 45 мин
THE NIGHT MANAGER 1
Сценарист: Дейвид Фар. Режисьор: Сузан Биър. Оператор: Майкъл Снайман. Музика: Виктор Рейес. В ролите: Том Хидълстън, Хю Лори, Оливия Коулман, Том Холандър, Елизабет Дебики, Дъглас Ходж и др.

Гледай онлайн

Добре дошъл в семейството, където всеки може да бъде продаден и предаден

Хю Лори и Том Хидълстън в игра на тайни

Британски агент „под прикритие“ влиза в живота на милиардер, свързан с нелегална търговия на оръжие в Средния изток.

„Нощният управител“ е съвременна интерпретация на романа от Джон льо Каре, продуцирана от Инк Фактори, БиБиСи и мрежата АМС /Американска филмова класика/. Снимките са в Лондон, Египет, Мароко, Швейцария и основно – Испания /Майорка, Балеарски острови/.

1 еп: Роупър е невъобразимо богат, с огромна власт, но е от най-големите престъпници в света. Търгува с оръжие и наркотици из целия свят. Безскрупулен и жесток човек, скрит зад благотворителна дейност, външна изисканост и законни сделки. Човешкият живот за него няма значение, а убийството е най-нормалното средство за решаване на проблем. Главният герой Пайн е нощен управител в луксозния хотел „Нефертити”. Той се запознава със Софи, която е любовница на Фреди Хамид, чието име всява ужас.
дублаж

ВТОРНИК – 3.04.2018
2 еп: Хамид е невероятно богат и безкрайно корумпиран. Семейството му притежава половината град Кайро. Софи и Пайн се сближават. Саймън Огълви е вторият човек в британското посолство. Тя моли Пайн да я свържат с него, за да предадат поверителне списък за доставка от фирма „Айрънпласт” на Роупър на различни видове оръжия, насочващи ракети, бойно отровни вещества за фирмата на Хамид. Софи е убита в апартамент „Хатшепсут” в хотела. Малко преди това в него пристига Роупърт с любовницата си и хората си.

СРЯДА – 4.04.2018
3 еп: Роупър и свитата му, заедно с Хамид и хората му отиват с яхти на обяд в отдалечено заведение. Откъм морето ги атакуват със стрелба. Това са албанци, които отвличат за заложник едно от децата в компанията. Искат огромен откуп и тогава ще пуснат момчето. Пайн успява да се внедри сред приближените на Роупър. След като спасява живота на сина му той се ползва с безрезервното му доверие. Но въпреки това Роупър му прави капани и го проверява непрекъснато.

ВТОРНИК – 10.04.2018
4 еп: Джед е изключително красивата жена на Роупър. Той живее с нея след като я спасява от мизерен и унизителен живот. Но тя му е покорна робиня. Има своя тайна, която тя упорито крие от него. Между нея и Пайн се поражда връзка, която не е само приятелска. Това също крият от Роупър. Но един от доверените му надушва, че нещо става. Той подозира Пайн и в предателство.

СРЯДА – 11.04.2018
5 еп: Роупър замисля сериозна операция, за която му трябва „сламен човек”. Избира това да е Пайн. Ще бъде под името Андрю Бърч – търговец, предприемач с прилична професионална биография, който търгува със земеделска техника и гарантира бързи печалби. Пред всички обявява, че Пайн е вече част от тях. Неговата връзка с тайните служби е бременна жена, която единствена знае за него. Тя се тревожи от огромния риск, на който се подлага покрай тази сделка.

ПОНЕДЕЛНИК – 16.04.18
6 еп: Действието се пренася в Истамбул. Джед изцяло се доверява на Пайн и вече е влюбена в него. Устройват клопка на стоката, но се оказва, че Роупър ги е надхитрил. Английските служби са бесни, че са подведени и използвния ресурс е бил напразно. Но всичко води до факта, че висши служители на англичаните са в комбина с Роупър отдавна. Така го прикриват.

ВТОРНИК – 17.04.2018
7 еп: Роупър заедно с хората му са във военен лагер в Сирия. Джед е единствената жена там и се чувства унизително. Тя започва да чувства, че е в смъртна опасност. Пайн разкрива пред Джед, че е изпратен от британското разузнаване да следи оръжейната сделка на Роупър. Тя решава да му помогне. И понеже всички търсят предателя, Пайн й казва да натопи Корки. А той е единственият, който подозира Пайн. Камионите с оръжие пътуват към сирийската граница. Свръзката на Пайн успява да уреди там конвоят да бъде спрян и претърсен от английски войници.

ПОНЕДЕЛНИК – 23.04.18
8 еп: Роупър връща съпругата на един от доверените си, за да шпионира приятелката му Джед. Пайн успява да убие Корки без да бъде заподозрян. След провала на акцията с конвоя на границата, Пайн и партньорката му остават без подкрепа. Тя иска да го изтегли, но той отказва, защото са близо до целта. Пристигат документите за доставката и Роупър ги прибира в сейфа си. Джед успява да види кода и Пайн се сдобива със списъка. Но Джед е разкрита, пребита и затворена. Следва напрегната и динамична развръзка на филма.

Коментари (1)

Публикувано в на 2 април 2018 г.