Сериал Майка еп. 43, 44, 45, 46, 47 от 15, 16, 19, 20, 21.03.2018

Дженгиз отвлича Мелек от къщата на Зейнеп (15-и март)

Джахиде кани Гьонюл на вечеря и тя отива в дома ѝ. Всички сядат на една маса и Гамзе, Дуру и Шуле разбират, че Гьонюл е истинската майка на Зейнеп.

Синан отива в дома на Джахиде и разговаря с Шуле. Казва ѝ, че Дженгиз е подал жалба срещу нея и трябва да се яви, за да даде показания.

Шуле звъни на Дженгиз. Моли го да оттегли показанията си и тогава ще се срещнат.

На другия ден се виждат в едно кафене. Тя му казва, че не може да се върне сега. Лъже, че е при роднина. Обещава, че ще отиде да вземе Мелек и ще се върнат в апартамента.

Шуле става и си тръгва, а Дженгиз я проследява. Прочети още.

Шуле залага клопка на Дженгиз, за да разбере къде е Мелек, Зейнеп вече не иска да контактува с Гьонюл (16-и март)

Дженгиз напуска апартамента и оставя Шуле сама. Тръгва с колата, а по пътя изважда Мелек от багажника.

Синан съветва Зейнеп да отиде и да поговори с Гьонюл. Тя отива в магазина и среща баба си, която ѝ показва снимки на сина си. Зейнеп ѝ казва, че синът ѝ не е бил такъв за какъвто го мисли и че е наранил много Гьонюл. Гьонюл се прибира и чува разговора им. Въпреки това Зейнеп вече не иска да комуникира с родната си майка и си тръгва.

Дженгиз води Мелек в къщата на една проститутка на име Дилара.

Гамзе усеща, че Али е влюбен в Зейнеп, а Дуру харесва Али. Прочети още.

Синан прострелва Дженгиз, Зейнеп и Шуле се съюзяват (19-и март)

Дженгиз се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че Турна е с него и иска откуп от 300 000 турски лири. Зейнеп се съгласява да му ги даде и си уреждат среща.

Зейнеп моли Джахиде за тези пари и тя се съгласява да ѝ ги даде. Шуле също идва в имението и казва на останалите, че дъщеря ѝ е отвлечена от Дженгиз.

Шуле и Зейнеп се съюзяват и отиват да търсят Мелек. Двете посещават публичния дом и разбират за Дилара. Отиват на адреса, но тя вече се е преместила.

По пътя на Шуле ѝ се гади. Зейнеп се усъмнява, че е бременна.

Гьонюл намира адреса на Дилара и звъни на Али да отидат заедно. Заплашват жената и тя им разказва, че Дженгиз и Мелек са били тук допреди няколко часа. Прочети още.

Става ясно, че Гьонюл не е убила мъжа си, Мелек се връща при Шуле, Дженгиз бяга и се скрива при майка си (20-и март)

Гьонюл оставя писмо на Зейнеп и заминава за родния си край.

Дженгиз спира на една бензиностанция, а Мелек опитва да избяга. Той обаче я намира зад една кола и я връща.

Дженгиз припада по пътя и с Мелек за малко не катастрофират. Докато Дженгиз е в безсъзнание, Мелек се обажда на Зейнеп. Тя обаче изпуска телефона в една локва и връзката прекъсва. Прочети още.

Дуру казва на Зейнеп, че Синан е влюбен в нея, Сарп е бесен и разкрива пред Али, че Дуру го харесва, Шуле и Мелек отиват при Дженгиз (21-и март)

Шуле отново звъни на Дженгиз. Той ѝ казва адреса, където е отседнал.

Дуру казва на Зейнеп, че комисар Синан е влюбен в нея. Зейнеп ѝ отвръща, че за момента единственото важно нещо е Турна.

Зейнеп звъни на Али пред Синан и го моли да отиде да апартамента на Шуле и да види какво става с Турна. Той ѝ обещава, а Синан ревнува.

Шуле и Мелек отиват в дома на майката на Дженгиз. Тя го ревнува от нея, без да знае, че го е родила. Дженгиз отново бие Шуле пред очите на Мелек и майка си. Мелек се отделя в кухнята и започва да пише в дневника си нещата, които обича най-много.

Зейнеп разбира от Али, че Шуле и Мелек не са в апартамента. Зейнеп се чуди да не би Дженгиз да им е направил нещо. Прочети още.

Гледай видео запис от сериала онлайн или тук

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.