Сериал Хрътката 2 от БНТ – всички епизоди

ВТОРНИК – 28.11.2017

23.30 – ХРЪТКАТА 2 /Украйна, 2015 г/ – 8 х 60 мин

                        НЮХАЧ 2

Сценарист: Артьом Литвиненко, Андрей Бабик. Режисьор: Артьм Литвиненко. Оператор: Грехем Фрейк. Музика: Никита Моисеев. В ролите: Кирил Кяро, Иван Оганесян, Мария Аниканова, Агне Грудите, Николай Чиндяйкин, Нина Гогаева, Павел Кузмин и др.

Гледай онлайн

1 еп: Хрътката притежава свръхчувствително обоняние. За него няма тайни и неразкрити престъпления. По миризмата може да разкаже всичко за всеки. Но е беззащитен пред заобикалящия го свят, изпълнен с миризми. Той не умее да общува с близките си и с жените. Вторият сезон е още по-впечатляващ от първия. Появява се нова загадка, която като нишка преминава през епизодите, а новата героиня е поредната интрига. Каква е ролята й в живота на вече познатите герои? Хрътката е тежко ранен, кръвта му изтича, сърцето му спира. Виктор го закарва в болница и лекарите са борят за живота му. Три дена преди това на запустяло място са намерени две обезглавени тела – на следователя и кварталния крадец, който сътрудничи на правосъдието.

2 еп: Сложен и интересен е животът на Хрътката. Но и много тежък за него самия. Той е спасен и го изписват от болницата. Но по неизвестни причини се оказва на мушката на тайнствен снайпер. Колата, която приятелят му Виктор изпраща да го вземе, го прикрива и така спасява живота му. Хрътката и Виктор са отново на местопрестъпление. Те откриват телата на трима охранители в склад на супермаркет. Главният заподозрян е колега на убитите. Той разказва на Виктор Лебедев, че охранителите са изнудвали хората за пари. Той обещава на следващата сутрин да се яви в полицията за самопризнание, но не успява.

(информацията се допълва)

Коментари (0)

Публикувано в на 27 ноември 2017 г.