Сериал Дяволското гърло заснет до финал, последен епизод

Приключиха снимките на сериала „Дяволското гърло“

Мащабната продукция дава заявка да се превърне в един от най-добрите български сериали

На 09 ноември 2017 г. е последният снимачен ден на новия български проект на NOVA и Dream Team „Дяволското гърло“. Сериалът е поредната авторска продукция на NOVA, заснета с изключително качествена техника от ново поколение. Поредицата дава заявка да се превърне в един от най-добрите български сериали и има амбицията да излезе на международния пазар.

„Два месеца в планината с Владо не си свалихме кубинките и пистолетите, но се надявам хората да усетят цялата страст и отдаденост, която вложихме“ – споделя главната героиня Теодора Духовникова, която ще видим в ролята на агент от ДАНС, за снимачния процес на най-новия български сериал.

До момента на българския пазар не е имало разследваща криминална драма – жанр, който е популярен в цял свят. Сериалът се снима почти изцяло извън София – в Родопите. В него има мистика, приключения, емоции, но най-вече се засягат общочовешките теми: предателство, приятелство и любов.

„Мога да кажа, че има завръщане към българското кино. Адмирации за NOVA, затова че подкрепя на всичките си платформи филмовото производство в България. Историите, разказани през киното, са нещо, което зрителите винаги обичат. Очаквайте скоро в ефира на NOVA новия сериал „Дяволското гърло“ – допълни продуцентът на криминалната драма Евтим Милошев.

В главните роли влизат Владимир Карамазов и Теодора Духовникова. Валери Йорданов, Стоян Радев, Васил Банов и Лидия Инджова са част от звездния каст на мащабната продукция. Актьорският състав включва и нови лица, както и актьори от Смолянския театър.

Коментари (0)

Публикувано в на 9 ноември 2017 г.